Hej
- malwinka89
Re: Hej
Ja nie moge tylko ogarnac czy da sie z tapatalka cytowac wybiorczo? I wiecej osob na raz czy tylko calosc i po jednej wiadomosci?
No i do suwaczkow sie nie moge przyzwyczaic ze ich sie tylko 1 sztuka miesci w rzędzie bez wzgledu czy duzy czy maly... ale na tablecie chyba mialam po dwa obok siebie te male...
No i do suwaczkow sie nie moge przyzwyczaic ze ich sie tylko 1 sztuka miesci w rzędzie bez wzgledu czy duzy czy maly... ale na tablecie chyba mialam po dwa obok siebie te male...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Właśnie z tapatalka to ja też mam problem z cytowaniem inaczej niż po jednej wiadomości. W ogóle czy da się inaczej? Też się nad tym zastanawiam.Ruby pisze:Ja nie moge tylko ogarnac czy da sie z tapatalka cytowac wybiorczo? I wiecej osob na raz czy tylko calosc i po jednej wiadomosci?
Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
- malwinka89
Cześć , nie wiem czy któraś mnie tutaj jeszcze pamięta, odczytałam wiadomość na FB, i postanowiłam się zarejestrować na nowe forum i już na pierwszy rzut oka mi się wydaje że jest takie jakby lepsze.. bardziej przejrzyste a niby takie samo jak wcześniej . Zarejestrowałam się pod dawnym nickiem. Pozdrawiam wszystkie:)
A wczesniej jaki mialas? wlasnie ucze sie cytowac, zobacze od razu czy dobrze mi poszloJoasia.k pisze: ↑27 maja 2017, 16:12Cześć , nie wiem czy któraś mnie tutaj jeszcze pamięta, odczytałam wiadomość na FB, i postanowiłam się zarejestrować na nowe forum i już na pierwszy rzut oka mi się wydaje że jest takie jakby lepsze.. bardziej przejrzyste a niby takie samo jak wcześniej . Zarejestrowałam się pod dawnym nickiem. Pozdrawiam wszystkie:)