Sukienki
Re: Sukienki
Sofii, dzięki!
candela, proszę
https://www.reserved.com/pl/pl/zv273-ml ... _list_name
Misiaq, no może chociaż raz się uda
Misiowa, ta żółta to na żywo jest taki jaskrawy zielony. Moja siostra ją sobie kupiła. Ja żałuję, że nie wzięłam różowej, a teraz już nie ma rozmiarów.
candela, proszę
Misiowa, ta żółta to na żywo jest taki jaskrawy zielony. Moja siostra ją sobie kupiła. Ja żałuję, że nie wzięłam różowej, a teraz już nie ma rozmiarów.
Ja sobie Garczynskie zamówiłam
Miska fajne!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Miska fajne!
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, pochwal się jakie ja w tym sezonie kompletny pas z zakupami, to sobie chociaż cudze pooglądam
Miśka, kupiłam bardzo podobną w zeszłym roku w Reserved i bardzo ją lubię.
Kurczę, nie widzę jej na niemieckiej stronie
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Kurczę, nie widzę jej na niemieckiej stronie
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Mia klasykiem poleciałam
Sarę long kupiłam w dwóch kolorach, czarną i bordową
Dokupiłam sobie aniele Maxi szary melanz (mam już trzy takie, ta będzie czwarta )
I wzięłam bluzkę
Sarę long kupiłam w dwóch kolorach, czarną i bordową
Dokupiłam sobie aniele Maxi szary melanz (mam już trzy takie, ta będzie czwarta )
I wzięłam bluzkę
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, ekstra, Sara, Aniela i Ana to moje ulubione kroje Sarę mam właśnie w bordo, uwielbiam ją.
I nie żebym Ci wyliczała, ale Ty nie miałaś już czarnej Sary? pamiętam Twoje zdjęcie w niej. Może to jednak Aniela była.
I nie żebym Ci wyliczała, ale Ty nie miałaś już czarnej Sary? pamiętam Twoje zdjęcie w niej. Może to jednak Aniela była.
Miałam, ale kupiłam za dużą i ją na olx opchnełam nie znalałam wtedy rozmiarowki i wzięłam 40/42
Teraz wzięłam 38/40 i 36/38 na lepsze czasy, bo to była stara kolekcja w promocji (czarna wzięłam z nowej kolekcji)
Teraz wzięłam 38/40 i 36/38 na lepsze czasy, bo to była stara kolekcja w promocji (czarna wzięłam z nowej kolekcji)
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ha, ma się tę pamięć Dla mnie rozmiarówka jest zagadkowa, głównie mam 38/40, ale z zimowej wymieniłam jedną na 42/44, bo trochę się skrępowana czułam.
Ale co zabawne, to odkupiłam na grupie fb jedną używkę 46/48 (!) z zimowej kolekcji sprzed paru lat, bo mi się mega wzór podobał (białe kropki na czarnym tle) z myślą, że będę ją zwężać czy co innego kombinować, a okazała się w miarę dobra, coś pomiędzy obecnym 38/40 i 42/44.
Ale co zabawne, to odkupiłam na grupie fb jedną używkę 46/48 (!) z zimowej kolekcji sprzed paru lat, bo mi się mega wzór podobał (białe kropki na czarnym tle) z myślą, że będę ją zwężać czy co innego kombinować, a okazała się w miarę dobra, coś pomiędzy obecnym 38/40 i 42/44.
Czyli jak wszędzie z tymi rozmiarami
Jeszcze sie czaje na jedna z nowej kolekcji, ale poczekam na promocje tym razem wzór
O ta
Jeszcze sie czaje na jedna z nowej kolekcji, ale poczekam na promocje tym razem wzór
O ta
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Uzupełnili rozmiaryMiśka pisze: ↑05 maja 2020, 20:52Sofii, dzięki!
candela, proszę
Ja wzięłam żółtą ale kusiła mnie jeszcze w paski
Lisbeth Sorki nie widziałam wcześniej, jasne jak nie zapomnę to jutro zmierzę
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Jednak oddaję sukienkę z Reserved. Kolejny raz się przekonuję, że falbany nie są dla mnie.
Już mi się nie chce nic szukać.
Już mi się nie chce nic szukać.
Co myślicie?
1.
2.
3.
1.
2.
3.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,