Hity i kity kosmetyczne
Re: Hity i kity kosmetyczne
Moje hity kosmetyczne to plynna pomadka Bell. Ogólnie nie przepadam za tą firmą, ale kiedys skorzystałam z rekomendacji sprzedawcy. Do tego smiesznie tania i trzyma sie na ustach 2-3h.
Drugi hit to podklad firmy Ingrid. Jakościowo nie odbiega od podkładów za które płaciłam 3-4 razy wiecej.
Hit trzeci. Od lat coraz eksperymentuje z różnymi firmami, a i tak potem wracam do poczwornych cieni z avonu bo najlepiej leza na moich oczach
Drugi hit to podklad firmy Ingrid. Jakościowo nie odbiega od podkładów za które płaciłam 3-4 razy wiecej.
Hit trzeci. Od lat coraz eksperymentuje z różnymi firmami, a i tak potem wracam do poczwornych cieni z avonu bo najlepiej leza na moich oczach
ĺu mnie hitem jest podklad mineralny annabelle minerals i hd w kamieniu z inglota.
- Escherichia
Dostałam próbki z podkładem mineralnym. Zobaczę, co to warte
Moja siostra za to poleca dezodorant mineralny. Podobno tani, wydajny, skuteczny. Będę musiała sobie kupić.
Moja siostra za to poleca dezodorant mineralny. Podobno tani, wydajny, skuteczny. Będę musiała sobie kupić.
A ja po dwóch tygodniach stosowania polecam puder transparentny laura mercier. Bardzo fajny, miałam dużo wątpliwości, ale cieszę się z tego zakupu.
Efryna uwielbiam! Najlepszy
A ja teraz minerały tylko https://www.earthnicity.pl
Sto razy lepsze od Lilly lolo
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A ja teraz minerały tylko https://www.earthnicity.pl
Sto razy lepsze od Lilly lolo
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
A i ostatni mój hit to kredka do brwi wibo, nie miałam kiedy iść na hennę a to daje super efekt
Chociaż henny zrobionej przez moja kosmetyczkę nic nie pobije
Chociaż henny zrobionej przez moja kosmetyczkę nic nie pobije
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Stosuje od paru dni serum nawilżające Babor Hydro Cellular Hyalurin Infusion i w końcu udaję mi się okiełznać moją suchą skórę Kupiłam ten koncentrat w http://babor-beautyspa-luxderm.pl Używał ktoś kosmetyków z tej firmy?
Dziewczyny, poratujcie jakimś mega nawilżającym kremem do rąk. Od kiedy młoda jest na świecie co chwila myję ręce i przez to mam bardzo, ale to bardzo suchą skórę, czasem popękaną aż do krwi :/ piecze mnie praktycznie non stop. Neutrogena, Eveline, lidlowe nie pomagają.
Necia, to ja lubię cień do brwi, też Wibo
Moim hitem jest popularna odżywka do paznokci Eveline 8w1.
Necia, to ja lubię cień do brwi, też Wibo
Moim hitem jest popularna odżywka do paznokci Eveline 8w1.
Mia, a probowalas oliwy z oliwek albo oleju kokosowego? Ja jak myje rece to czasami daje krople oliwy na mokre rece i wcieram. Bardzo fajnie nawilza
Mega nawilżający tylko to nie jest typowo do rąk, ale ja używam wieczorem tylko na ręce i łokcie. Po porodzie miałam tak przesuszona skore ze aż mi pękała na łokciach. Tez w kilka dni zmiękczył i zagoił.
W ciągu dnia takiego z isany rossmanowej używam biało niebieskiego i biało czerwonego
W ciągu dnia takiego z isany rossmanowej używam biało niebieskiego i biało czerwonego
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Mi kiedyś dermatolog polecił ten
A ręce miałam tak suche, że co chwile mi pękała skóra, mycie naczyń mnie bolalo itd.
Teraz już nie mam problemu
A ręce miałam tak suche, że co chwile mi pękała skóra, mycie naczyń mnie bolalo itd.
Teraz już nie mam problemu
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2019, 10:52 przez Yenna, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki dziewczyny, po kolei popróbuję ten Evree widziałam w Rossmanie, a pozostałe gdzie dostanę?
Karla, Twojego sposobu też spróbuję, jestem fanką domowych metod
Karla, Twojego sposobu też spróbuję, jestem fanką domowych metod
Mia ja mam regularnie problemy z suchą skórą. Przerabialam dziesiatki kremow sllepowych, aptecznych i robionych na recepte. kiedys u Srokao wyczytalam o kremie Isana med urea 5% (jest tez urea 5.5% ale ten jest kiepski) i od czasu ciazy z Jaga, dla mnie osobiscie to był najlepsiejszy krem z jakim mialam doczynienia. Niestety ostatnio albo zmienil sie sklad, albo moje rece przyzwyczaily sie do tego kremu i już nie robi na mnie wrażenia. W torebce nosze krem kozie mleko ziaji, a w domu uzywam emolium, ale na nowo poszukuję ideału