Sukienki
Re: Sukienki
Sofii, ło matko, przecież super jest!
Ale teraz mnie zestresowałaś, ja chciałam jutro pójść w Garczyńskiej, a jak patrzę na Twoją kieckę to mam wątpliwości, czy nie za mało elegancko
Ale teraz mnie zestresowałaś, ja chciałam jutro pójść w Garczyńskiej, a jak patrzę na Twoją kieckę to mam wątpliwości, czy nie za mało elegancko
Katherina, u nas zawsze przekrój sukienek jest różny, każdy przychodzi tak, jak lubi także spokojnie możesz iść w Garczyńskiej
Ja po prostu większość dni w pracy jestem w sukienkach i wszystkie mam już tak oklepane, że chciałam założyć coś innego
Dzięki
Znalazłam taką samą w butelkowej zieleni, ale 6 sukienka w tym kolorze byłaby przesadą...
Ja po prostu większość dni w pracy jestem w sukienkach i wszystkie mam już tak oklepane, że chciałam założyć coś innego
Dzięki
Znalazłam taką samą w butelkowej zieleni, ale 6 sukienka w tym kolorze byłaby przesadą...
- Escherichia
Wow! Świetnie wyglądasz! Piękna sukienka!
Sofii pięknie!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Jakośc świetna, w dotyku bardzo przyjemny materiał.Escherichia pisze: ↑22 cze 2022, 16:30Daj później znać jak z jakością Bardzo ładne sukienki mają w ofercie, a te które wybrałaś
Nie wiem czy zostawię, bo trochę wyglądam jak dziewczyneczka w niej :p
Sofii sukienka super! Masz super figurę
Kupiłam na chrzciny siostrzenicy.
Zostawić? Jeśli tak, to jakie buty?
Myślałam o takich
Zostawić? Jeśli tak, to jakie buty?
Myślałam o takich
- Załączniki
-
- 20220625_112301.jpg (653.61 KiB) Przejrzano 2532 razy
-
- brazowe-sandaly-damskie-141978.jpg (200.6 KiB) Przejrzano 2532 razy
Zostawić i te buty super, ewentualnie jakieś bezowe lub różowe.. Tylko pamiętaj, żeby zdjąć zegarek
Spoko, na wyjścia mam bardziej elegancki
Właśnie różowych nie chcę, bo będzie za mdło. Z kolei czarne chyba nie pasują, co?
Czarne nie, takie nude są w sam raz. Fajna kiecka
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.