Sukienki
Re: Sukienki
Też jestem za błękitnym super seksi, nie wiem skąd to ciotkowe skojarzenie wydarłaś
Dzięki dziewczyny. Na żywo mi się spodobał ale na zdjęciach już właśnie średnio. Nie potrafię napisać dlaczego
Ale jak piszecie, że spoko, to chyba faktycznie zrezygnuję z tej sukienki i pójdę w garnitur.
Ale jak piszecie, że spoko, to chyba faktycznie zrezygnuję z tej sukienki i pójdę w garnitur.
Też uważam że w błękitnym super, bieli i tak będzie dużo na komunii
Jeśli nie jesteś przekonana, to może spróbuj takie fason, ale w bardziej wyrazistym kolorze?
Bardziej nie jestem przekonana do fasonu. Myślałam, że taliowane marynarki są już passe ale mogę być w błędzie.Misiaq pisze:Jeśli nie jesteś przekonana, to może spróbuj takie fason, ale w bardziej wyrazistym kolorze?
Są passe, zostałam o tym poinformowana już rok temu ale z drugiej strony klasyczny krój zawsze się obroni.
Rok temu na zdjęciach jak oglądałam na fb z komunii wśród znajomych to same garnitury były. I bardzo to elegancko wyglądało.
Niebieski super
Niebieski super
Nie no.. Super Ci w tym blekitnym
Jeśli chcesz być w trendach to jednak musi być oversize.
Ale, jak dla mnie (i koleżanek) wyżej, klasyka to klasyka.
Mi się oversizowe marynarki nie podobają, zniekształcają sylwetkę, argument modowy mnie nie przekonuje
Mi się podobają, ale na bardzo wysokich i szczupłych osobach
Na ludziach normalnego wzrostu to już nie
Na ludziach normalnego wzrostu to już nie
Ja jak byłam młodsza, to chyba bardziej mnie ruszały trendy. Teraz najważniejsze jest dla mnie, żebym się sobie podobała w ciuchach
Jedynie co mi teraz w tych trendach nie podoba, to że marynarki mają takie długie rękawy, aż całą dłoń zasłaniają
gdybym patrzyła na trendy to bym chodziła jak karykatura człowieka, 90% tego co modne na osobach mojego wzrostu i o mojej figurze wygląda tragicznie
Misiowa dla mnie błękitny super
Misiowa dla mnie błękitny super
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.