https://www.bonprix.pl/bolerko/p-246929 ... imEALw_wcB Coś w tym stylu byłoby super
Sukienki
Re: Sukienki
Miśka, krótki żakiet pudełkowy?
Kupiłam zwykły jasnoróżowy żakiet. Przy rozpiętym kokarda się nie odznacza, a nie mam już czasu szukać.

Jaki kolor góry i butów do tego?
O, jeszcze pasek był w komplecie.
O, jeszcze pasek był w komplecie.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2024, 20:27 przez farazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Kremowe nadają lekkości moim zdaniem
Na żywo też mi się lepiej komponuje z beżowymi (na drugim zdjęciu są granatowe). Najlepsze byłyby sandały, ale dla mnie jeszcze nie pora na gołe nogi i sandały.
Farazi, właśnie mi też najbardziej by pasowały sandałki ale jeśli odpadają, to beżowe. A jaka góra wtedy wchodzi w grę?
Kupiłam beżową marynarkę, wybór kroju fatalny. Wyglądam jak w podomce
kolor ujdzie.
Wyjęłam też z szafy cały dobrytek. Czarny odpada. Ale zaskoczył mnie ten żółty (to jest taki ciemny kolor, ale nie pomarańczowy). Dobrze to wygląda, czy z moim wyczuciem coś nie tak?
Wyjęłam też z szafy cały dobrytek. Czarny odpada. Ale zaskoczył mnie ten żółty (to jest taki ciemny kolor, ale nie pomarańczowy). Dobrze to wygląda, czy z moim wyczuciem coś nie tak?
Ostatnio zmieniony 12 maja 2024, 20:27 przez farazi, łącznie zmieniany 1 raz.
Dziękuję za opinie. Może powinnam po prostu odpuścić sukienkę.
Sukienki
Kiedy impreza? Może nie będzie potrzeba nic dawać na górę, tylko sama sukienka? Jest ładna.
Też mam dylemat odnośnie butów i paska. Ostatnia przymiarka, bo już nic nie szukam więcej.
Które buty i z paskiem czy bez?
Torebka zostaje

Też mam dylemat odnośnie butów i paska. Ostatnia przymiarka, bo już nic nie szukam więcej.
Które buty i z paskiem czy bez?
Torebka zostaje

Farazi bezowa marynarka pasuje, ale moim zdaniem powinna się kończyć na odcięciu sukienki
Misiowa, z paskiem i bezowe. Super wyglądasz!
Misiowa, z paskiem i bezowe. Super wyglądasz!