Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Nessa świetny, mocny kolor, ale ten kwiatek psuje mi klimat, jest taki ecie pecie
Mimezja też mi się nie podoba. W dodatku ściera się z niego kolor :/ do 15 listopada muszę z nim wytrzymać
N 2018
M 2023
M 2023
Meg ładne! Czarne są matowe czy mój telefon przekłamuje ?
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, tak. Kupiłam top matowy i się zakochałam w tym wykończeniu.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Już takie świąteczne
Meg, piękne
DziękujęAneczka98 pisze:Meg, piękne
Meg bardzo ladne!
Moje zimowe skusiłam się na czarne bo mi się spodobały u koleżanki z pracy. Lekko się mienia. Prosiłam by zrobiła mi najkrótsze jak tylko się da.
Moje zimowe skusiłam się na czarne bo mi się spodobały u koleżanki z pracy. Lekko się mienia. Prosiłam by zrobiła mi najkrótsze jak tylko się da.
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, to są tytanowe paznokcie? Kiedyś mi się kojarzyło, że pisałaś że nie nosisz hybryd, bo się nie trzymają.
Ja znalazłam fajna kosmetyczkę, która robi trochę inna metoda i teraz mi się hybryda trzyma równe 3 tyg. No i bazę i top też ma babka z innej firmy niż ta poprzednia.
Ja znalazłam fajna kosmetyczkę, która robi trochę inna metoda i teraz mi się hybryda trzyma równe 3 tyg. No i bazę i top też ma babka z innej firmy niż ta poprzednia.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Na czym polega ta inność?
Tak, tytanowe hybryda raz, że mi się nie trzyma a dwa, że daje radę ja obgryzaćlexie pisze: ↑08 gru 2019, 14:16Nessa, to są tytanowe paznokcie? Kiedyś mi się kojarzyło, że pisałaś że nie nosisz hybryd, bo się nie trzymają.
N 2018
M 2023
M 2023
Wcześniej miałam wszystko z Semillac. Teraz Indygo. I technika nakładania - każdy paznokiec osobno do lampy, a zanim go tam włożę to babka przechyla moją rękę do dołu i patrzy jak spływa i ewentualnie poprawia, ona do nazywa "nadbudowanej" płytki.
Nessa, rozumiem ja na szczęście znalazłam "swój" sposób na hybrydę.
M. 2016
W. 2018
J. 21 VIII 2022
W. 2018
J. 21 VIII 2022
Nessa ładne, tylko czemu chcialaś najkrótsze?