Też mam swoje ulubione odcienie i często robię ten sam kolor kilka razy pod rząd. Z doświadczenia wiem, że jak mi któryś nie podejdzie, to nie wytrzymuję z nimi tygodnia.
I z tych 200 podoba Ci się tylko 6? Wow ciężka klientka hehe A zawsze masz gładkie i jeden kolor na wszystkich?farazi pisze:Wiesz, dostaję paletę około 200 kolorów. Proponuje, ale przecież mnie nie zmusi do konkretnego. Po co ma potem słuchać jojczenia, że źle mi doradziła
Misiaq, więc mnie rozumiesz.
Ach, te problemy pierwszego świata.
Dobra jesteśfarazi pisze:Ja mam paznokcie o połowę krótsze, więc się tak nie rzucają w oczy. I na żywo mam wrażenie, że kolor wygląda spokojniej (pocieszam się!) No mniejsza o to. Moja siostra zna moje preferencje co do koloru i tym razem czuć było jej brak akceptacji.
Ale to trochę męczące, że mam swoje 5-6 ulubionych kolorów i jak wybieram to słyszę "tak, ładny jest. Miałaś go już poprzednio."
Szczytem było, gdy mi nałożyła kolor i po utwardzeniu zorientowałam się, że to dokładnie ten sam, który przed chwilą zdjęłam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości