Sukienki
Re: Sukienki
Adu, Ty jesteś tak samo jak Necia stworzona do sukienek
Nutella jak dla mnie niekoniecznie taki zestaw
Nutella jak dla mnie niekoniecznie taki zestaw
Dla mnie buty ok (na kimś, bo sama nie lubię takich obcasów), sukienka nie. Ale to wiadomo, kwestia gustu.
Nutella mi sie buty podobają, sukienka ładna ale dla mnie taka za mało weselna i wcale nie mysle o ą i ę czyli tafta przez gipiure z tiulem i koronką
Zaskoczyłyście mnie tym, że to codzienna sukienka
Właśnie u kogoś widziałaam takie buty i wyglądało to fajnie, sama w domu mam tylko zwykle szpilki.
Chyba zamówię i sprawdzę jak wyglądają na mojej nodze, a w razie czego odeślę...
Właśnie u kogoś widziałaam takie buty i wyglądało to fajnie, sama w domu mam tylko zwykle szpilki.
Chyba zamówię i sprawdzę jak wyglądają na mojej nodze, a w razie czego odeślę...
Wiecie, może dla każdego to ą i ę weselne znaczy co innego Tzn na pewno, a nie może. Ale jak bardziej takie sukienki na weselach teraz są. Fajna biżuteria do tego, do kosciola kurtka skórzana na wierzch i o
Nutella, buty mi sie bardzo podobaja... sukienka srednio, ale nie dlatego, ze za malo weselna czy cos, tylko ogolnie tak sobie mi sie podoba
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
No dla mnie to taka sukienka na wakacje
Ale da ą ę mi daleko
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ale da ą ę mi daleko
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Nutella na zywo może ona wygladac duzo lepiej. Mierzyłam poodbne buty w sobotę bo tez mialam ochotę na takie, ale stanelo na czerwonych koturnach
Nuutella, buty na zdjęciu wyglądają ładnie ale wydaje mi się, że mogą optycznie skracać nogi.
Sukienka spoko ale ja lubię krótkie kiecki
Sukienka spoko ale ja lubię krótkie kiecki
Znalazłam zdjęcie w podobnych. Ja polecam, bo one są jak kapcie i można w nich smigac
Adu ładnie na Tobie wyglądają,
Nie wszystkie! Ale dziękuję, lubię chodzić w sukienkach, jakby mnie jeszcze uda nie obcueraly to mogę chodzić tylko w tym
Proszę o szczerość
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.