Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Amen! Obie lachony, chciałabym mieć taką figurę!Mimezja pisze:Rzekla farazi która jest lustrzanym odbiciem figury kolezanki z branżyfarazi pisze:Sofii, Ty lachonie!
Co ty piszesz o oversize...rozumiem, że masz swój ideał i do niego dążysz, ale dla obserwatora figurę masz perfekcyjną. Pięknie
Sofii super
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Sofii, piękna kiecka, ale dziewczyno, jakie Ty masz ciało!!! <3
Dzięki dziewczyny, bardzo miło się to czyta.
Ja wiem, że mam dosyć kobiecą figurę, tzn. wcięcie w talii i szerokie biodra (cycki mam małe, ale temu da się zaradzić chociażby biustonoszem), ale ja wybieram zawsze takie kroje, żeby wyglądać dobrze, także naprawdę weźcie poprawkę
Jeśli mam być szczera, to jak obejrzałam się dzisiaj w lustrze w przymierzalni to czułam się jak okropnie, też tak macie że sklepowymi lustrami? W moim zawsze wyglądam szczuplej.
Ja wiem, że mam dosyć kobiecą figurę, tzn. wcięcie w talii i szerokie biodra (cycki mam małe, ale temu da się zaradzić chociażby biustonoszem), ale ja wybieram zawsze takie kroje, żeby wyglądać dobrze, także naprawdę weźcie poprawkę
Jeśli mam być szczera, to jak obejrzałam się dzisiaj w lustrze w przymierzalni to czułam się jak okropnie, też tak macie że sklepowymi lustrami? W moim zawsze wyglądam szczuplej.
Tak, ja w sklepie czuje sie jakbym miala 30kg więcej... z kolei najlepiej oceniam swoj wyglad na zdjeciachSofii pisze:Dzięki dziewczyny, bardzo miło się to czyta.
Moja ciocia jest krawcowa, i ma takie okropne lustro w zakladzie, ze az dziwne ze jeszcze go nie wymienila. A ona mowi, ze go nie wymieni, bo jesli klientki sa zachwycone patrzac w to lustro ktore skraca i pogrubia, to jak mierza ten sam ciuch w domu to są wniebowzieteSofii pisze:Dzięki dziewczyny, bardzo miło się to czyta.
Ja mam tak z ostatnią Garczyńską, jak kupiłam, to wydawała mi się spoko i nie odesłałam, ale farazi mnie poprosiła o zdjęcie... i jak mi mąż zrobił kilka fotek i się potem obejrzałam, to stwierdziłam, że za chiny nigdy w niej nie wyjdę
Odesłałaś w końcu?
Efryna, mnie ta nowa Garczyńska wyleczyła z zaglądania do niej na stronę dopóki nie urodzę. Te stare modele są ekstra, i przed i teraz czuję się w nich doskonale, za to ta nowa to była porażka. Może kwestia grubszego materiału, że się gorzej układa? A który to model tak Ci nie leży?
farazi, nie odesłałam, bo to już było chwilę po fakcie
Katherina, to Klara long. Ogólnie model nie jest zły, to kwestia mojej figury
Katherina, to Klara long. Ogólnie model nie jest zły, to kwestia mojej figury
Sofii, super wygladasz i swietna figura
Co do lustra to najgorsze maja chyba w sklepie house, cropp i w primarku
Co do lustra to najgorsze maja chyba w sklepie house, cropp i w primarku
Misiaq, raczej średnia. 168 cm.
Misiaq, zawsze wszyscy sądzą, że mam więcej. Na żywo też. Ale miara nie kłamie