Biustonoszenie
Re: Biustonoszenie
Miska sama żałuje że go pewnie nie wykorzystam. Ale skoro przeleżał 2 lata w szafie a ja wyglądam jak wyglądam to chyba nie ma co sie łudzić, że je zaloze
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Necia, dawaj do wątku MWOLS. Do lata będziemy super fit, więc kostium Ci się przyda
Miśka muszę wiem, ale jestem tak zmęczona i tak mi brakuje czasu na wszystko, że nie wiem gdzie jeszcze wcisnę ćwiczenia jeszcze żeby to moje dziecko zaczęło normalnie spać...
ale dołączę do Was, bo dooopa jak szafa
ale dołączę do Was, bo dooopa jak szafa
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
wiem, że pytanie było sto lat temu, ale ja polecam intimissimiMimezja pisze: ↑16 lis 2018, 23:32Dziewczyny które mają małe cycki, gdzie kupujecie staniki? Kiedyś było ciężko, ale aktualnie wychodzi na to, że powinnam sobie zakładać podkoszulki bo nawet nie ma rozmiaru, mam 82cm pod biustem i ...86cm w cycu. Tabele rozmiarów nie zakładają takiego przypadku. Kiedyś kupowałam staniki dla nastolatek, ale one zamiast coś pokazać to po prostu zasłaniają rozplaszczając resztki moich flaków. Ktoś coś?
- mała_czarna
Escherichia pisze:Mała, tak
To czekam na zakończenie kp i idę na zakupy
- mała_czarna
Najnowsze nabytki
ten drugi jest super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Tez mi sie drugi podoba
- mała_czarna
Polecam, fajne się nosi- Nessa Moly
mała_czarna, super! Zdecydowanie idę na shopping
- mała_czarna
Idz, idź - dużo ładnych byłoefryna pisze:mała_czarna, super! Zdecydowanie idę na shopping
Widziałam, że w wątku wieki temu przewinęło się pytanie, gdzie kupić dobre staniki w Poznaniu. Ja całym, calutkim ❤ polecam Lingerie by Anna na Ratajczaka. Przemiła pani Ania, doskonale dobierze i doradzi rozmiar. Kupuję tylko tam. Wczoraj kupiłam tam pierwszy od dawna biustonosz nie do karmienia, no i uwielbiam jak na mnie dobrze leży. Wieczoren wrzucę fotke albo obrazek z neta, bo teraz nie pamiętam jak się model nazywa, a nie mogę go znaleźć.
Misiowa, te co wczoraj przymierzałam (marki Alles) to cenowo od 130 do 197 zł. Kupiłam ostatecznie najdroższy ze zniżką do 185 zł dla stałej klientki Ale wiem że mają też inne marki (cenowo nie wiem jak)