Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Meg świetne!
Ja mam nowego ulubieńca paznokciowego, chyba następnym razem zrobię takie same
Ja mam nowego ulubieńca paznokciowego, chyba następnym razem zrobię takie same
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa, jest błysk. Ładny kolor
Jest błysk, a nie ma błyskotek mnie się podobają.
Dziękuję
. Farazi ja właśnie najbardziej lubię jak się tak "mienia" albo brokat cyrkonie itp to już nie bardzo
. Farazi ja właśnie najbardziej lubię jak się tak "mienia" albo brokat cyrkonie itp to już nie bardzo
N 2018
M 2023
M 2023
Ja od czasu wiosennego lockdownu odeszłam od hybryd. Teraz "siedzę w domu", więc też i paznokci nie robię. Ale przyznam, że trochę mi tego brakuje.
Miały być inne a wyszły takie kosmiczne. Nie jestem do końca zadowolona, ale już nie chciałam marudzić, bo i tak dziś byłam trudna klientka.
Obstawiam, że Aneczka chciala lustro, a ktoś nie wiedzial, jak się naklada i wyszedł chrom.
Adu, miał być taki pyłek krystaliczny. Pani twierdziła, że powinno wyjść. Pod spodem mam fioletowe ombre i je powinno być widać spod tego pyłku. A tyle tych pyłków nałożyła i mi nie pasowało, że już nie miałam siły więcej nakładać.
Kosmiczne paznokcie mnie nie polubiły i wczoraj zaczęły odpryskiwać. Reklamowałam i dzis mam nowe
Aneczka, nie Ty robiłaś, więc mam nadzieję, że się nie obrazisz ale trochę niechlujnie ta kosmetyczka robi paznokcie
Misiowa, chodzi Ci o pyłek na skórkach? Nie jest dobrze zmyty. Na żywo lepiej wyglądają
Aneczka, o widzisz a ja myślałam, że Ci zalała skórki. Wobec tego zwracam honor