Sukienki
Re: Sukienki
Karla sliczna sukienka, a Ty w niej wygladasz rewelacyjnie!
farazi, aurinko, dzieki
Troche czulam sie jak Barbie, tym bardziej ze mialam delikatne loki, no ale szybko sie przyzwyczailam i po kilku glebszych % nawet stwierdzilam ze podobam sie sobie hahaha
Do tego do kosciola mialam cos ala marynarke ala skorzana w siwym kolorze i siwa torebke
Troche czulam sie jak Barbie, tym bardziej ze mialam delikatne loki, no ale szybko sie przyzwyczailam i po kilku glebszych % nawet stwierdzilam ze podobam sie sobie hahaha
Do tego do kosciola mialam cos ala marynarke ala skorzana w siwym kolorze i siwa torebke
Karla pięknie. Ale masz nogi
Miska, dzieki Ja od dlugiego czasu szukalam takiej ale nie moglam znalezc. Teraz objechalam 3 miasta, przymierzylam dziesiatki sukienek a tylko ta jedna mi sie spodobala
Aneczka, dzieki Nogi moze tak tu wyszly, ale akurat to jest jedna z gorszych czesci mojego ciala zylaste, krzywe i posiniaczone
Aneczka, dzieki Nogi moze tak tu wyszly, ale akurat to jest jedna z gorszych czesci mojego ciala zylaste, krzywe i posiniaczone
Karla, kochana jesteś za skromna
Itzal, dzieki
Aneczka, nie nie jestem Moze gdyby nie to ze widac n nich kazda zyle ktora przebiega w nogach i mam milion siniakow, to nie byloby tragedii
Aneczka, nie nie jestem Moze gdyby nie to ze widac n nich kazda zyle ktora przebiega w nogach i mam milion siniakow, to nie byloby tragedii
KarLa, a jak u Ciebie z krzepliwością krwi? Może zadziałaj coś w sprawie tych żył, szkoda życia na kompleksy :-*
farazi, wyniki dobre. Niby taki moj urok, mam kruche naczynia krwionosne. Na weselu mialam okolo 15 siniakow na nogach, na szczescie wiekszosc na lydkach i udach. Dlatego nie nosze sukienek bo wyglada to paskudnie
KarLa piekna sukienka a ty jaka laska! Wez przrstan z tymi kompleksami figure masz do pozazdroszczenia!
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby dzieki figure jak pocwicze to mam a jak nie to chwila i nie mam
KarLa ja czy tak czy tak to i tak nie mam wiec i tak zazdro
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Ruby, z tego co widzialam, to Ty masz dobra figure Poza tym to ta sukienka tak robila ze wygladalam szczuplej, bo inne ktore przymierzalam nie wygladaly tak dobrze