Sukienki
Re: Sukienki
chociaż patrzę, że jest krótsza wersja. to bym brała ta krótsza!
- Escherichia
Escherichia, ładna sukienka, chociaż faktycznie nie wiem, czy ten krój będzie dla Ciebie korzystny. Fajnie wyglądasz w rzeczach mocno podkreślających talię. Tzn. ja jak patrzę na kieckę, to myślę, że wyglądałabym w niej grubo.
A tym samym sobie uświadomiłam, że na początku lipca mam wesele brata K. więc "ważne" (teściowa mnie już poinformowała, że rano mam wieszać balony, a potem przyjedzie makijażystka mnie malować... lękam się nieco, planowałam się sama pomalować i uczesać
w ogóle spina mnie to wesele, bo to będzie taka typowa wiejska impreza z tradycjami, o jakich nie mam pojęcia i obawiam się, że dużo ode mnie oczekują, tylko jeszcze nie wiem czego). Taaa rozpisalam się, a chodzi o to, że to nie mam nawet cienia pomysłu na kieckę 
A tym samym sobie uświadomiłam, że na początku lipca mam wesele brata K. więc "ważne" (teściowa mnie już poinformowała, że rano mam wieszać balony, a potem przyjedzie makijażystka mnie malować... lękam się nieco, planowałam się sama pomalować i uczesać
- Escherichia
Kumam. Mam jeszcze "trochę" czasu
Efryna, ciężka sprawa
Może akurat Ci się upiecze i teściowa nic nie będzie chciała? 

Efryna, ciężka sprawa

To brzmi dobrze

Sukienka ładna, dla mnie trochę za bogata ale jak ma być na pełnej to bierz. Nie masz możliwości gdzieś przymierzyć podobnej? Też myślę, że może trochę zgubić Twoją zajebistą talie.

Poszukam jak znajdę chwilę, bo w ubiegłym roku naprawdę mocno przekonywałam sieć aby ją znaleźć i nie pamiętam sklepuEscherichia pisze: ↑18 maja 2021, 20:24Mimezja, pokaż tak mniej więcej jak wyglądała, bo boho teraz co trzecia sukienka![]()
- Escherichia
Nie musi być na pełnej, ale wiem, że laski to na tym weselu będą akurat odstrzelone

No właśnie ciężko z przymierzeniem

No ja ogólnie liczę, że do wesela utrzymam tempo spadku wagi i będę o 12kg szczuplejsza

- Escherichia
PewnieMimezja pisze: ↑19 maja 2021, 9:31Poszukam jak znajdę chwilę, bo w ubiegłym roku naprawdę mocno przekonywałam sieć aby ją znaleźć i nie pamiętam sklepuEscherichia pisze: ↑18 maja 2021, 20:24Mimezja, pokaż tak mniej więcej jak wyglądała, bo boho teraz co trzecia sukienka![]()

Oryginalnej sukienki to mam tylko takie nijakie zdjęcia które niewiele pokazuja. Na ostatnim zdjęciu pokazałam podobny krój, ale sklepu znaleźć nie potrafie 

Dół był taki warstwowy, gora nie na guziki a na zakładkę i luźne rękawy.
Wysłane z mojego moto g 5G plus przy użyciu Tapatalka

Dół był taki warstwowy, gora nie na guziki a na zakładkę i luźne rękawy.
Chyba nikogo nie oczarowałam

- Escherichia
Na dwóch pierwszych zdjęciach wygląda ciekawie 
Jednakże dół średnio mi się podoba

Jednakże dół średnio mi się podoba
Jasne rozumiem, dlatego się zbijam
Misiaq nie odbieraj mi nadziei na przyszłoroczne wesele
Mi się teraz bardzo spodobała taka codzienna ale mam tyle sukienek że się powstrzymuje (przynajmniej chwilowo) https://www.lejdi.pl/p13863,szmaragdowa ... -4763.html
Misiaq, mój mąż też nie lubi boho i ja też w nich nie wyglądam, więc rozumiem Twoje rozczarowanie.
Mimezja, obie ładne!
Mimezja, obie ładne!
- Escherichia
Co myślicie o tej (wesele)?