Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
U mnie zielen zamienila sie juz w naturalsa, bo mialam juz takie odrosty, ze do swiat wygladalabym srednio z nimi
- Załączniki
-
- 20220412_095708.jpg (1.71 MiB) Przejrzano 2461 razy
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Asieka, zgadzam się z dziewczynami. Jak na robotę u kosmetyczki, to trochę niechlujnie zrobiła.
Asia uważam, że jak na pracę kosmetyczki to po prostu słabe wykonanie. Poszukaj innej bo może się okazać, że w tej cenie będziesz miała lepszą jakość.
Aneczka na przykład bardzo dobrze wyszła na zmianie kosmetyczki
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Aneczka na przykład bardzo dobrze wyszła na zmianie kosmetyczki
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Ka jestem w szoku, że ktoś kto bierze pieniądze za usługę robi takie paznokcie. Masz sle wycięte skórki, kształt paznokci w ogóle wtf i są nierówne. No i niedomalowane pod te wyciapane skórki.
Moje dzisiejsze.
I te poparzone paluchy...
I te poparzone paluchy...
- Załączniki
-
- 20220412_232259.jpg (2.82 MiB) Przejrzano 2428 razy
Jej teraz patrzę na to zdjęcie i zupełnie inny kolor
Tak naprawdę, to wygląda tak
Tak naprawdę, to wygląda tak
- Załączniki
-
- 20220413_090239.jpg (1.65 MiB) Przejrzano 2415 razy
Róż zawsze na czasie
Ja dzisiaj idę, ale skończy się raczej na jakimś nude w stylu paznokci Ruby.
Stwierdzam jednak, że moja kosmetyczka ma mały wybór kolorów. U siostry jest ich do wyboru 200.
Ja dzisiaj idę, ale skończy się raczej na jakimś nude w stylu paznokci Ruby.
Stwierdzam jednak, że moja kosmetyczka ma mały wybór kolorów. U siostry jest ich do wyboru 200.
Misiowa bardzo ładne i fajna długość
farazi, jak masz ochotę na odrobinę szaleństwa, to chętnie Ci polecę salon, do którego ja chodzę XD normalne kolory też mają
farazi, jak masz ochotę na odrobinę szaleństwa, to chętnie Ci polecę salon, do którego ja chodzę XD normalne kolory też mają
Ja jakos uwielbiam wszelkie nudziaki... na jakies 15 lakierow jakie mam chyba z 8 to różnego odcienia nudziaki
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Farazi, to bardziej fiolet ale też na czasie patrząc na sklepy odzieżowe
Efryna, na drugim końcu Krakowa?
U mnie na osiedlu niedługo salon fryzjerski rozszerzy działalność o kosmetyczkę, więc pewnie wypróbuję. Ale dzisiaj jeszcze po staremu.
U mnie na osiedlu niedługo salon fryzjerski rozszerzy działalność o kosmetyczkę, więc pewnie wypróbuję. Ale dzisiaj jeszcze po staremu.
farazi, no ale drzwi obok jest dobra kawiarnia, to mogłabyś połączyć paznokcie z ploteczkami
Do rozważenia
U mnie Miss Muffin z palety Indigo, nie jestem w stanie zrobić zdjęcia, które dobrze oddaje kolor. Miał być nude, ale skończył się mój ulubiony kolor.
U mnie Miss Muffin z palety Indigo, nie jestem w stanie zrobić zdjęcia, które dobrze oddaje kolor. Miał być nude, ale skończył się mój ulubiony kolor.
adu, przeurocze!