Sukienki
Re: Sukienki
Karla doskonale Cię rozumiem, bo mam podobne odczucia.
Ja widzę duża różnice przed i po ciążach i te kilka kg mi wadzi.
Ja widzę duża różnice przed i po ciążach i te kilka kg mi wadzi.
- Escherichia
Wyczaiłam, że ta żółta sukienka, co Wam ostatnio pokazywałam została przeceniona o 50zł, więc myślę "ok, przymierzę jeszcze raz, może rzutem na taśmę na wrzesień będzie". Będąc w sklepie zobaczyłam fajną plisowaną sukienkę. Wzięłam oczywiście starym przyzwyczajeniem rozmiar największy i idę mierzyć. Patrzę.. kurde, korzystnie wyglądam!! Cholera, podoba mi się! Ale za duża. Zanim ja się wygramolę z tej przymierzalni po mniejszą.. Oho, sprzedawczyni podchodzi i pyta czy dobra. Spadła mi jak z nieba. Wezmę zarzucę na siebie mniejszą dla pewności i biorę! Stówka! (O żółtej już prawie nie pamiętam). Odsuwam kotarę przymierzalni, pytam babkę, czy mogłaby mi przynieść o rozmiar mniejszą, a ta na mnie lampi, otwiera paszczę ze zdziwienia i mówi, że to jest tył i eeeee.. Ja mówię, że jak tył, metka jest z tyłu! O, patrz pani, heeeloooł, metka z tyłu!! Uczynna kobieta przyniosła mi sukienkę dwa rozmiary mniejszą, bo taka już tylko została oprócz szalonej S-ki. Patrzę.. kurwa, metka tak jakby teraz z przodu.. Nooo ok.. wisiały sznurki do zawiązania, ale te zakładki z przodu mnie zmyliły. Więc ubieram tę mniejszą sukienkę, już tym razem poprawnie i uj, nie biorę, już mi się nie podoba
Niby tył
Ponoć przód
Niby tył
Ponoć przód
kuźwa ale widać, że schudłaś... zazdro.
Mogłaś kupić i nosić tyłem na przód. Rzeczywiście, tak wyglada dużo lepiej.
- Escherichia
Farazi, nie do końca. Wycięcie z tyłu jest za głębokie
A tej mniejszej nie próbowałaś założyć tył na przód? Ja mam jedną taką garczyńską, w której chodzę raz tak, raz tak (dopiero po jakimś czasie się skapnęłam, że ją zakładam tył na przód). Faktycznie pierwsze zdjęcie sztos, tylko kiecka za duża
- Escherichia
Ups!
Zdecydowanie tył robi za lepszy przód
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Escherichia fajnie wyglądasz w wersji alternatywnej
Super wyglądasz z tyłem z przodu weź najwyżej jakąś małą agrafkę czy coś. Albo jak jesteś zdolniejsza to przyszyj zatrzask, chudzino
- Escherichia
Jeeeszcze się zastanowię
Przyszła sukienka z Chi Chi London.. podoba mi się, długość do ziemi to narazie mój faworyt jeśli chodzi o sukienkę na wesele.
Rozmiar 44. I powinnam raczej rozglądać się za 48/50.. Brakuje tych 10cm Na zdjęciu odstaje w talii, bo tył się nie zapina do końca
Na necie jest dostępna 50-tka, dopóki wszystko w Allegro Smart to chociaż przymierzę..
Przyszła sukienka z Chi Chi London.. podoba mi się, długość do ziemi to narazie mój faworyt jeśli chodzi o sukienkę na wesele.
Rozmiar 44. I powinnam raczej rozglądać się za 48/50.. Brakuje tych 10cm Na zdjęciu odstaje w talii, bo tył się nie zapina do końca
Na necie jest dostępna 50-tka, dopóki wszystko w Allegro Smart to chociaż przymierzę..
Jestem na nie, zakrywa Twoje atuty i jest taka Hmm smutna, nie chodzi wcale o kolor. I co to za rozmiarówka chińska?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Oh, łamiesz serduszko Kurcze wydawało mi się, że wygląda na elegancką
Jeśli chodzi o rozmiar, to znalazłam tabelę. Na moje szalone 111cm w cyckach muszę brać 48
Tu lepsze zdjęcie z neta
Jeśli chodzi o rozmiar, to znalazłam tabelę. Na moje szalone 111cm w cyckach muszę brać 48
Tu lepsze zdjęcie z neta