Sukienki
Re: Sukienki
Escherichia, mi też się wydaje taka dość ciężka, szczególnie na letnie wesele. Wydaje mi się że wyglądałabyś ładnie w czymś takim jak wrzuciła Necia
o w stylu tej ostatniej co pokazała Necia mogę Ci Infinity wysłać czerwoną. Ona o dziwo dobrze trzyma duży biust (no wiadomo zależy jak zawiążesz). Oczywiście nie mówię o swoim przykładzie monstrualnego biustu
- Escherichia
Nic. Dlaczego miałoby być coś złego? Wolałabym siebie z mniejszym, więc staram się optycznie go zmniejszać Poza tym, jak zakładam sukienkę z dekoltem, to słyszę "ale masz duże...", niby spoko, niby nie
Necia, fajne te sukienki, ale wydaje mi się, ze 2 i 4 powiększają biust
- Escherichia
- Escherichia
oplączesz się. Ona m jeden rozmiar jeśli o to chodzi
- Escherichia
Będę Was męczyć od czasu do czasu...
A taka sukienka odpowiednia jest na wesele? Mimezja mówiła, że boho spoko
Mi się bardzo podoba. A Ty już skończyłaś chudnąć? Bo tak dobrze Ci z tym idzie, że 2 miesiące to dużo czasu i żeby później nie było, że sukienka za duża.
- Escherichia
Nie no, chudnę dalej Staram się przynajmniej Sukienkę będę kupować w pierwszej połowie września, żeby mieć czas na mierzenie i wymiany/szukanie innych. Teraz się rozglądam
- Escherichia
shattered, patrzę na tę Infinity.. Bardzo ciekawa sukienka! Jedna kieca, a tyle możliwości!
- Escherichia
A jest jakieś wiązanie, aby ukryć biustonosz?
Eee ta jakaś taka codzienna w granatowej definitywnie nie. Lekka i zwiewna i będzie ekstraEscherichia pisze: ↑13 lip 2021, 12:53Będę Was męczyć od czasu do czasu...