Sukienki
Re: Sukienki
Nessa, baleriny nie, sandałki prędzej, aczkolwiek ja zawsze obawiam się odkrytych palców na weselach.
Nessa a w takim wypadku nie myślałaś o całkiem długiej sukience? Wtedy średnio musisz się przejmować butami, ładne sandałki i tyle, przy długości 7/8 lepiej jednak wygląda obcas
Mimezja przez internet... Najwyżej odesle.
Katherina też nie lubię mieć odkrytych i zazwyczaj jestem w balerinkach z odkryta piętą na weselach.
Shattered oprócz ślubu i studniówki niegdy nie miałam długiej sukienki. Ale to byłby dobry pomysł jeśli faktycznie pasuje płaski but
Gorzej, ze stopą w rozmiarze 41 w płaskich butach nie wygląda
Katherina też nie lubię mieć odkrytych i zazwyczaj jestem w balerinkach z odkryta piętą na weselach.
Shattered oprócz ślubu i studniówki niegdy nie miałam długiej sukienki. Ale to byłby dobry pomysł jeśli faktycznie pasuje płaski but
Gorzej, ze stopą w rozmiarze 41 w płaskich butach nie wygląda
N 2018
M 2023
M 2023
Nessa długa suknia to dobry pomysł. Buciki płaskie wtedy jak najbardziej. I butów wtedy też nie będzie tak widać
Ja mam uraz do odkrytych butów na weselach więc bym radziła Nessa jednak zakryte palce
Coś z plisów do wysokiej osoby- jak dla mnie boma
Coś z plisów do wysokiej osoby- jak dla mnie boma
Dziewczyny, czy taka sukienka nadaje się na wesele w maju? Mam mieszane uczucia. Wydaje mi się, że jest bardziej karnawałowo-zimowa, ale z drugiej strony w letnich kolekcjach też się pojawiają czerwone koronki.
Moim zdaniem zdecydowanie może być.
Miśka podoba mi się i uwazam że jest dość uniwersalna
Ja wygrzebalam na zalando takie i nie wiem czy sobie nie zamowie. Dumam bo w sumie rzadko chodze w sukienkach...
Itzal ładne
Dziewczyny a ja się chyba zakochałam w tej sukience Co myślicie? Tylko trochę się boję zamawiać przez neta.
Dziewczyny a ja się chyba zakochałam w tej sukience Co myślicie? Tylko trochę się boję zamawiać przez neta.
- Załączniki
-
- Screenshot_20190423-154744_Chrome-432x768.jpg (75.48 KiB) Przejrzano 5910 razy