Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Mozilla tez tak robie z baza ze zawsze mam podwojna warstwe zeby nie haratac plytki
A Indygo ma w ogole fajne produkty moim zdaniem
A Indygo ma w ogole fajne produkty moim zdaniem
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
- Escherichia
Ja dzisiaj strzeliłam takie
Mozilla, dzięki.
Wczoraj znowu miałam problem ze zdjęciem hybrydy acetonem. Muszę chyba rozważyć frezarkę
Wczoraj znowu miałam problem ze zdjęciem hybrydy acetonem. Muszę chyba rozważyć frezarkę
Bakteria piekne!
Co do sciagania to nie wiem ja jakos nie lubie acetonu... jeszcze paznokcienpo nim takie sflaczale sa...
Ja zawsze piluje (frezarki tez nie lubie i wiem ze to dziwne ale wszystkie takie dzwieki i drgania wywoluja u mnie bol zebow nawet szczoteczka elektryczna bo zwyczajnie kojarza mi sie z dentysta i wywoluje to u mnie panike) i zeby nie zajechac plytki to daje tez zawsze podwojna warstwe bazy jak mozilla
Co do sciagania to nie wiem ja jakos nie lubie acetonu... jeszcze paznokcienpo nim takie sflaczale sa...
Ja zawsze piluje (frezarki tez nie lubie i wiem ze to dziwne ale wszystkie takie dzwieki i drgania wywoluja u mnie bol zebow nawet szczoteczka elektryczna bo zwyczajnie kojarza mi sie z dentysta i wywoluje to u mnie panike) i zeby nie zajechac plytki to daje tez zawsze podwojna warstwe bazy jak mozilla
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
BAKTERIA....ladnie
MISKA....ja zanim kupilam frezarke to kolor sciagalam pilniczkiem.
Czasem mozna sobie zrobic krzywde frezarka wiec pocwicz pilniczkiem sciaganie koloru, czy nie bedzie cie bolalo przy mocnym pilowaniu po plytce paznokcia. Bo to wywoluje uczucie ciepla na paznokciu a niektore dziewczyny juz delikatne pilowanie boli.
No i jak dla mnie do frezarki tylko frezy ceramiczne....czyli koszty takich inwestycji to ok. 200zl.
Ja robie paznokcie tylko sobie ale robie je co tydzien i uwielbiam to....paznokcie to moj nawyk a lakiery to uzaleznienie
Tych zwyklych lakierow mam bardzoooo duzoooo i teraz moj Bartek sie nimi bawi jak dorwie sie szuflady
MISKA....ja zanim kupilam frezarke to kolor sciagalam pilniczkiem.
Czasem mozna sobie zrobic krzywde frezarka wiec pocwicz pilniczkiem sciaganie koloru, czy nie bedzie cie bolalo przy mocnym pilowaniu po plytce paznokcia. Bo to wywoluje uczucie ciepla na paznokciu a niektore dziewczyny juz delikatne pilowanie boli.
No i jak dla mnie do frezarki tylko frezy ceramiczne....czyli koszty takich inwestycji to ok. 200zl.
Ja robie paznokcie tylko sobie ale robie je co tydzien i uwielbiam to....paznokcie to moj nawyk a lakiery to uzaleznienie
Tych zwyklych lakierow mam bardzoooo duzoooo i teraz moj Bartek sie nimi bawi jak dorwie sie szuflady
Ufff, czyli nie jestem jedyna
kiedyś uwielbiałam malować lakierami paznokcie, potem przestałam, bo wnerwiał mnie czas oczekiwania na wyschnięcie.
A potem odkryłam hybrydy. A tak, jak już zaczynam sama malować to po tygodniu już mnie nosi, że może bym zdjęła i pomalowała na nowo chociaż staram się te dodatkowe kilka dni wytrzymać
Escherichia bardzo ładne kolory
- Escherichia
Dziękuję dziewczyny
Mozilla, ja ogólnie nie cierpię piłowania, ale skoro acetonem tak ciężko mi schodzi, to może to jedyna opcja. Do tej pory miałam duże opory przed frezarką, bo kosmetyczka mi kiedyś potwornie zmasakrowała nią paznokcie.
MISKA...dlatego napisalam zebys najpierw probowala pilowania koloru.
Ale zacznij sobie od nadbudowywania plytki np.baza proteinowa Indigo, Semilac hard, Extra base od NN.
Bo mozesz sobie plytke przepilowac.
I uwierz mi ze sama frezarka wywoluje taki lek gdy juz kupisz i chcesz ja wyprobowac.
Ja kiedys siedzialam troche w kosmtyce wiec wiem co dziewczyny potrafia sobie zrobic gdy brak doswiadczenia.
Nie namawiam i nie odwodze od pomyslu zakupu frezarki. Tylko to jest zakup do przemyslenia.
Najlepiej gdyby ktoras znajoma miala i mogla bys sprawdzic czy frezarka jest dla ciebie
Ale zacznij sobie od nadbudowywania plytki np.baza proteinowa Indigo, Semilac hard, Extra base od NN.
Bo mozesz sobie plytke przepilowac.
I uwierz mi ze sama frezarka wywoluje taki lek gdy juz kupisz i chcesz ja wyprobowac.
Ja kiedys siedzialam troche w kosmtyce wiec wiem co dziewczyny potrafia sobie zrobic gdy brak doswiadczenia.
Nie namawiam i nie odwodze od pomyslu zakupu frezarki. Tylko to jest zakup do przemyslenia.
Najlepiej gdyby ktoras znajoma miala i mogla bys sprawdzic czy frezarka jest dla ciebie
I przed sciaganiem acetonem spilowujesz top pilniczkiem.
A do sciagania dla mnie najlepsze byly folijki aluminiowe ( mialam te z NN- ale na allegro sa tansze)...klipsy nie dawaly rady.
A do sciagania dla mnie najlepsze byly folijki aluminiowe ( mialam te z NN- ale na allegro sa tansze)...klipsy nie dawaly rady.
A ja wam zazdroszcze ze macue ta mozliwosc (choc ja mimo naturalnych kolorow tez robie dosc czesto) ze mozecie na codzień zmieniac i eksperymentowac bo ja to tylko w trakcie urlopu no i u kogos (kuzynki meza)
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Escherichia, ale laaadne!
Ja mam teraz granat i pieguski
Ja mam teraz granat i pieguski
Szladus cudne
ale macie ładne te paznokcie, nie mogę się napatrzyć!