Misiowa, właśnie ta bluzka niby jest dobra, ale dziwnie się układa. Na dole ją związałam, bo do spódnicy za długa, ale ogólnie krótka (do spodni wolę dłuższe, żeby zakryły mi tyłek).
Natomiast sweterek jest cudownie przyjemny. Szkoda tylko, że nie było większego rozmiaru, bo ja jestem team worek
Misiaq, prawda. Szwagierka przywiozła towar w poniedziałek i szczerze mówiąc to zabrakło mi slow bo kolory kolorami ale to jeszcze są takie w fasonie z lat 80tych
Byłam w środę w innym mieście w sklepie nie firmowym i jeszcze lepiej. Dostałam oczoplasu ,
Ale w tej bluzie się zakochałam, bo w sumie z kolorów to lubię właśnie fuksje i chabrowy.
Adu jaki to model? One mi sie podobają mega, ale kiedyś takie kupiłam i strasznie były wąskie, a ja nie mam szerokiej stopy. Musiałam sie ich pozbyć. Chętnie coś bym na wiosnę zakupiła
Ale właśnie o to chodzi, ze coś było nie tak z tym moim modelem, bo one były bardzo szczupłe w palcach, a ja nie mam szerokiej nogi. Tez nie chce wiesz kajaków za dużych
Necia, to jest 574. Mi się bardziej podobają te wezsze, ale po ciąży niestety mam szerokie palce w jednej nodze i wszystkie dotyczasowe buty mnie uwierają. A w tych naprawde wygodnie jest.
O te co mi się podobają to 997, ale one z kolei robiły mi takiego kajaka na nodze.
Bakteria, te to raczej bez niż roz, ale różowe tez mierzyłam, bo najbardziej chcialam różowe