Włosy
Re: Włosy
asieka, czemu Ty się tak nie lubisz? ładne cięcie
Necia, ślicznie!
Itzal, rozumiem Cię doskonale miałam na studiach taki płaszczyk, gdzie notorycznie wplatywalam włosy w elementy ozdobne na plecach, aż się wkurzyłam i ścięłam włosy powyżej (i serio, to był główny powód)
Necia, ślicznie!
Itzal, rozumiem Cię doskonale miałam na studiach taki płaszczyk, gdzie notorycznie wplatywalam włosy w elementy ozdobne na plecach, aż się wkurzyłam i ścięłam włosy powyżej (i serio, to był główny powód)
Asieka, bo ja chciałam zasugerować, że chociaż kolor masz piękny, to jednak moim zdaniem jesteś za "szara". Tak biorąc pod uwagę twoją karnację. Skoro masz taką niską samoocenę, może warto jakoś zaszaleć?
I nie chcę na siłę cię przekonywać, taka tylko moja sugestia (mam nadzieję, że się nie obrazisz).
I nie chcę na siłę cię przekonywać, taka tylko moja sugestia (mam nadzieję, że się nie obrazisz).
Sofii świetny kolor! Bardzo bardzo mi sie podoba
A włosy szybko bardzo szybko odrastają!
Dziękuje za miłe słowa to moje pierwsze farbowanie, zmiana niewielka, ale pierwsze koty za płoty
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A włosy szybko bardzo szybko odrastają!
Dziękuje za miłe słowa to moje pierwsze farbowanie, zmiana niewielka, ale pierwsze koty za płoty
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.