Necia bierz! Chociażby dla fajnego samopoczucia

Wg ich tabeli rozmiarów 38 dziecięce jest o 1cm większe od damskich ale czy tak faktycznie jest, to nie wiem. Jak chcesz, to mogę Ci zmierzyć 37,5 dziecięce.
PoproszęMisiowa pisze: ↑20 mar 2022, 10:05Wg ich tabeli rozmiarów 38 dziecięce jest o 1cm większe od damskich ale czy tak faktycznie jest, to nie wiem. Jak chcesz, to mogę Ci zmierzyć 37,5 dziecięce.
Ja od 3 miesiecy szukam zwyklych bikerów bo moje 7letnie juz ledwo zipią.Misiaq pisze: ↑19 mar 2022, 19:55Dla mnie buty NB to nie jest strojenie się, to takie codzienny zestaw właśnie do przedszkola czy parkuNecia pisze: ↑19 mar 2022, 19:49Jedyne buty, które mnie nie obtarły w całym moim życiu to Sneakersy geox, szpilki guess i reeboki takie białe, popularny model. Reszta niestety obciera mnie jakiś czas.
Ostatecznie nie zmówiłam tych nb, w sumie gdzie ja mam sie stroić, do piaskownicy czy spacer do parku? Nie ma sensu
W sumie dużo czas dziś spędziłam na eobuwie i Zalando, bo szukam butów dla siebie i dzieci. W przyszłym tygodniu ma być 15 stopni, a Marysia ma tylko zimowe i kalosze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości