Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Kupiłam sobie bluzę i szukam jeszcze w podobnym stylu koszulkę z dekoltem V. Jakby ktoś widział, to proszę o cynk. Byle nie oversize
- Załączniki
-
- 9464L-59X-002-1_10.jpg (129.87 KiB) Przejrzano 2641 razy
Czy w waszych NB ten pasek lakieru nad podeszwa tez tak brzydko pęka? Mialam tam niebieski pasek, oddałam je na reklamację, bo chodziłam 3 tygodnie a wyglądało ti beznadziejnie. Bardzo jestem ciekawa co postanowia.
Adu, ja nie mam lakierowanej podeszwy, więc nie wiem ale tak sobie myślę, że podeszwa przy chodzeniu pracuje, więc raczej małe szanse, że się nie będzie marszczyć.
Nieststy tez mi sie tak wydaje.. właśnie liczę, że oddadzą mi za nie pieniądze i kupie takie bez lakierowanej.
Buty kupiłam. Akurat była promocja na różowe w moim rozmiarze. Pewnego bym wzięła inny kolor, ale skoro dawali 50% na różowe to mam różowe.
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Teraz patrzę, że zdjęcie bez nóżki. Kiedy ja się nauczę pozować do zdjęć
- Escherichia
Z tym trzeba się urodzić
meg, ale różowe! Ale w sumie fajne
No kurde nie mów! Liczyłam, że kiedyś się nauczę. Potem na każdym zdjęciu wyglądam kiepskawo.Escherichia pisze:Z tym trzeba się urodzić
No różowiaste. Ale mogą być. Za taką cenę akceptuję
Ej na wiosnę bardzo fajne, ktoś tu pokazywał NB i tez były różowe
kostka do kostki i jedno kolanko do przodu XD tip na przyszlosc hahah!
Spoko buty, chociaz rozowe XD
Ja pewnie tez bym wziela te na ktore promka, chociaz przy rozu to bym dlugo sie zastanawiala czy mi potrzebne XD
A w zeszłym roku wzięłam sobie różowe trampki. Fajne są a za 20 żal było nie brać
Postaram się zapamiętaćItzal pisze:kostka do kostki i jedno kolanko do przodu XD tip na przyszlosc hahah!
Spoko buty, chociaz rozowe XD
Ja pewnie tez bym wziela te na ktore promka, chociaz przy rozu to bym dlugo sie zastanawiala czy mi potrzebne XD
Przy okazji to spodnie też nowe.
A ja lubie rozowe mi sie podobaja
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Te były ze 120 na 60.Aurinko pisze:A w zeszłym roku wzięłam sobie różowe trampki. Fajne są a za 20 żal było nie brać