Też ostatnio weszłam na jej stronę i czym prędzej wyszłam.
Sukienki
Re: Sukienki
Ja wrzucam w Google, ale większość wzorów znam, a niektóre maja filmiki pokazowe. Chętnie podpowiem, jeśli byś chciała. Ja jestem fanką KG. Mam już z 20 sukienek
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Ja mam 8
Dzięki, ale tam się nie da posortować wg dostępności rozmiaru? Jak mam przeklikać wszystko, żeby znaleźć rozmiar a potem jeszcze oglądać filmiki, jakie to są kolory, to odpadam, za leniwa jestem. Trudno, zostanę z tymi, co mam. Szkoda, że idzie w target luksusowy bardziej, bo bardzo lubię te, które mam i dobrze się w nich czuję.
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2022, 22:01 przez Katherina, łącznie zmieniany 2 razy.
Tez ładnie! W sumie dobrze ze podrożała
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dzięki, podoba mi się chyba zamówię, tylko muszę się pomierzyćasieka pisze: ↑29 kwie 2022, 21:36A taka?
https://www.mohito.com/pl/pl/sukienka-p ... -7052m-05p
Mam podobna i ją uwielbiam
Niestety ten jej sklep nie jest cudem funkcjonalności. Ja tez poluje na Vinted i na grupie na fb. Kupiłam jedną sukienkę z nowej kolekcji (wrzucałam do innego tematu, ale wstawie o tu jedna fotkę) i kurczę powiem Ci, ze jest fajny, ale na wiosnę lato. W sumie nadal taniej niż w risku.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
Nuuutella, ta pierwsza fajna! Ale też bym się obawiała materiału. Drugiej strony, warto spróbować
Asieka, fajna! Dlaczego nie ubrałaś jej na wesele?
Necia, nie jestem fanką tych sukienek, a już na pewno nie za taką cenę. Lisbeth kiedyś pokazywała bardzo fajny model Ta kolorowa za to bardzo fajna na lato
Necia, nie jestem fanką tych sukienek, a już na pewno nie za taką cenę. Lisbeth kiedyś pokazywała bardzo fajny model Ta kolorowa za to bardzo fajna na lato
Wiecie, biorąc pod uwagę ceny ogólnie, to ze w zwyklej sieciówce nie kupisz raczej kiecki porządnej poniżej 200 zł, a w zarach itp. to już z pewnością nie, a one szyte hurtowo w Chinach i Bangladeszu to 360 zł (promocja) za sukienkę szytą w Polsce przez Polska firmę już nie jest takie straszne.
Ja już dorosłam do tego, ze wole kupić dwie na sezon niż 10 w sieciówce.
Ja już dorosłam do tego, ze wole kupić dwie na sezon niż 10 w sieciówce.
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Na bogatoNecia pisze:Ja wrzucam w Google, ale większość wzorów znam, a niektóre maja filmiki pokazowe. Chętnie podpowiem, jeśli byś chciała. Ja jestem fanką KG. Mam już z 20 sukienek
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
byłamEscherichia pisze: ↑30 kwie 2022, 9:08Nuuutella, ta pierwsza fajna! Ale też bym się obawiała materiału. Drugiej strony, warto spróbować
Sukienki
Meg policz ile masz sukienek w szafie, porównamy. Nie możesz sie powstrzymać przed złośliwościami prawda?
Zresztą te 20 kiecek kupiłam na przestrzeni 8 lat, niejedna z Was pewnie kupuje polowe tego przez jeden sezon
Zresztą te 20 kiecek kupiłam na przestrzeni 8 lat, niejedna z Was pewnie kupuje polowe tego przez jeden sezon
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
- Escherichia
A widzisz, wydawało mi się, że widziałam Cię w czarnejasieka pisze: ↑30 kwie 2022, 10:20byłamEscherichia pisze: ↑30 kwie 2022, 9:08Nuuutella, ta pierwsza fajna! Ale też bym się obawiała materiału. Drugiej strony, warto spróbować