Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Itzal, sukienki bym zostawiła też a do koszuli poproszę o link! Kolor petarda!
Reserved, stacjonarnie w przecenach, 69 zl. Maja jeszcze takie same w fuksji i pomaranczy
- Escherichia
Sorry, ale.. co to za poza
Koszula super
Koszula super
Lato 2022
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Lisbeth, pokaż się w tym!
Zamówiłam strój, zobaczymy. I narzutkę.
Jaki to sklep?
Narzutka bardzo fajna.
A na strój nie patrzę, zazdrość mnie zżera
Narzutka bardzo fajna.
A na strój nie patrzę, zazdrość mnie zżera
Misiaq, reserved.
Strój na próbę, okaże się czy zostanie. Mój brzuch nadal pozostawia wiele do życzenia, ale zmieniam myślenie.
Strój na próbę, okaże się czy zostanie. Mój brzuch nadal pozostawia wiele do życzenia, ale zmieniam myślenie.
Sofii, super
Ech brzuch, moja A mnie ostatnio zapytała, czemu mam taki pomarszczony. Musiałam się ugryźć w język, żeby nie powiedzieć, że jej to zawdzięczam podejrzewam, że już nigdy nie będzie wyglądał normalnie, ale czy to mnie powstrzymuje przed bikini? Oczywiście, że nie
Ech brzuch, moja A mnie ostatnio zapytała, czemu mam taki pomarszczony. Musiałam się ugryźć w język, żeby nie powiedzieć, że jej to zawdzięczam podejrzewam, że już nigdy nie będzie wyglądał normalnie, ale czy to mnie powstrzymuje przed bikini? Oczywiście, że nie
Sofii, fajny strój i narzutka
Ja tam śmiało paraduje z moim tłustym i opuchnietym od endometriozy brzuchem i tłustym dupskiem, raczej nic z tym nie zrobię, więc pozostaje przyzwyczaić się. Trochę mi pomogła w tym Irlandia, bo tam się nikt nie przejmuje. Tak samo wcześniej przez chyba 5 lat nie nosiłam krótkich spodenek/sukienek ... W Ie zaczelam
Ja tam śmiało paraduje z moim tłustym i opuchnietym od endometriozy brzuchem i tłustym dupskiem, raczej nic z tym nie zrobię, więc pozostaje przyzwyczaić się. Trochę mi pomogła w tym Irlandia, bo tam się nikt nie przejmuje. Tak samo wcześniej przez chyba 5 lat nie nosiłam krótkich spodenek/sukienek ... W Ie zaczelam
Sofii, super zakupy!
Ja mam teraz trochę więcej brzucha ale mnie strój jednoczęściowy nie przekonuje. Mierzyłam kilka razy i nie wiem czy to kwestia modeli ale nie czułam się w nich dobrze.
Ja mam teraz trochę więcej brzucha ale mnie strój jednoczęściowy nie przekonuje. Mierzyłam kilka razy i nie wiem czy to kwestia modeli ale nie czułam się w nich dobrze.
Ja z tluszczykiem tez pqradowalam, taki lajf, ale teraz mam po mojej dwojce takie rozstepy, ze bez szans
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵