Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Yenna o matko to faktycznie ciezki w uzytku... ja juz teraz jak uzywam bazy z neo to utwardzam po dwa paznokcie bo mi plynie inaczej... jest super jesli o jakosc i trwalosc chodzi ale straszna jak dla mnie pod wzgledem konsystencji...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
KARLA...
Baza proteinowa...ciagle polecamJest bardzo gesta i fajnie sie poziomuje. W dodatku mozesz nia przedluzyc paznokcie na szablonie...nie potrzebny zel
A top z NN....mam dry top i zdecydowanie lepszy niz top z Indigo- ten mi pekal
Baza proteinowa...ciagle polecamJest bardzo gesta i fajnie sie poziomuje. W dodatku mozesz nia przedluzyc paznokcie na szablonie...nie potrzebny zel
A top z NN....mam dry top i zdecydowanie lepszy niz top z Indigo- ten mi pekal
dagsamek, celowo wybierasz takie kolory/malujesz mniej warstw, żeby uzyskać niekryjący efekt?
Pytam, bo ja zawsze mam pełne krycie i dlatego zwróciłam uwagę na Twoje. O, i chyba Malwinka też kiedyś podobne pokazywała.
P.S. Nie robię sobie sama hybryd i nie zamierzam
Pytam, bo ja zawsze mam pełne krycie i dlatego zwróciłam uwagę na Twoje. O, i chyba Malwinka też kiedyś podobne pokazywała.
P.S. Nie robię sobie sama hybryd i nie zamierzam
mozzila, baze zamawiam na pewno Tylko nad topem sie zastanawiam
Szladus piekne
KARLA...wez dry top z NN
Nie peka, nie musisz potem przecierac clenerem no i do pylkow super
Nie peka, nie musisz potem przecierac clenerem no i do pylkow super
mozzila, ale ciezko sie sie go naklada tak? Ja mam problem z nakladaniem lakierow wiec chcialabym cos co dobrze sie naklada ... Wolalabym dry top, ale taki dobrze nakladajacy sie
KarLa jesli jest jak Yenna pisala ze jest takiej konsystencji jak baza neo to dla mnie osobiscie naklada sie ta baze jak rozrzedzony micno lakier...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Karla, ja też używam dry top i dla mnie się wcale ciężko nie nakłada, może to kwestia serii? Dla mnie absolutny hit.
Ruby, baza jest faktycznie mocno lejaca, ale dry top jest może minimalnie rzadszy niż zwykły top czy top hard, a one są gęste.
Ruby, baza jest faktycznie mocno lejaca, ale dry top jest może minimalnie rzadszy niż zwykły top czy top hard, a one są gęste.
- malwinka89
Farazi tylko na zdjęciach tak wyglada bo normalnie na ręce jest pełne krycie
szladus dzieki
no to dalej nie wiem ktory top haha
no to dalej nie wiem ktory top haha