Włosy
Re: Włosy
Karła jesteś typem osoby ndo której bym nie zagadała bo onieśmielasz samym wyglądem i klasą 
Asieka a jakbyś zapuściła włosy, pocieniowała - z przodu krócej z tyłu dłużej i zrezygnowała z grzywki?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Asieka a jakbyś zapuściła włosy, pocieniowała - z przodu krócej z tyłu dłużej i zrezygnowała z grzywki?
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Temu mam grzywkę, bo mam straszne zakola i wysokie czoło. Bez niej czuje się łysa 
Tylko jak mam długie to zawsze w kucyku bo mnie wkurzają rozpuszczone
Tylko jak mam długie to zawsze w kucyku bo mnie wkurzają rozpuszczone
Dom do wynajęcia
https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

https://www.olx.pl/d/oferta/wynajme-dom ... 6kHGS.html
2010-19.09-2015 *** N 23.07.2018 *** M 5.05.2020

- Escherichia
asieka, myślę, że powinnaś zapuścić włosy do ramion, grzywka na bok też by była dobra
Jeśli już prosta grzywka to lżejsza. I także pomyślałam o jakimś jasnienszym blondzie/sobre/ombre 
Asieka jabprzy takiej dlugosci jak teraz mam to rzadko spinam wlosy ale jak mam juz troche dluzsze to najczesciej robie kitke. Warto wiec poprobowaz z dlugoscia, nie kazda jest wkurzajaca. No i tez bym troche pokombinowala z kolorem, jakies pasemka czy sombre

ASIEKA.... Niestety ale to chyba nie jest fryzura idealna.
Moja szwagierki też taka nosi.... Zmieniła bym wam obu
Przepraszam za szczerosc
Karla.... Super
ITZAL.... Jak ty qytrzymujesz ten smród kreatyny?
Myślałam że padne
W twojej też są 2 etapy wprasowania? ..... Raz keratyna potem odżywkę prostownica mam wprasowac
Moja szwagierki też taka nosi.... Zmieniła bym wam obu
Przepraszam za szczerosc
Karla.... Super
ITZAL.... Jak ty qytrzymujesz ten smród kreatyny?
Myślałam że padne
W twojej też są 2 etapy wprasowania? ..... Raz keratyna potem odżywkę prostownica mam wprasowac