Sukienki
Re: Sukienki
Mia jeszcze jakbyś szukała sukienek do karmienia to jest taki nowy sklep, "moialove" jeśli dobrze zapamiętałam nazwę.
Dzięki za opinie, mnie też te na ramiączkach urzekły najbardziej, muszę tylko sprawdzić tylko gdzie jest odcięcie pod biustem, bo do września pewnie brzuszek się pojawi.
Dzięki za opinie, mnie też te na ramiączkach urzekły najbardziej, muszę tylko sprawdzić tylko gdzie jest odcięcie pod biustem, bo do września pewnie brzuszek się pojawi.
O jaki sklep chodzi? Ztymi sukienkami polecanymi przez Katherine?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
shattered obie obłędne 
lisabeth elegancko
nutella jak dla mnie druga
zamówiona, najwyżej odeślę

lisabeth elegancko

nutella jak dla mnie druga

zamówiona, najwyżej odeślę

Farazi, ale ja nie mówię, że nie, przrciez napisalam, że super
Tylko chodzi mi o jasniejsze, zywsze kolory

Ej, ale nie każdy się czuje dobrze w kolorze
moja szafa zawiera biel, szary, morski, granat i czarny. Koniec
No dobra, mam dwie czerwone bluzki..

No dobra, mam dwie czerwone bluzki..

Adu, bo Ty jesteś wystrzałowa
podobają mi się Twoje zdjęcia, jak wrzucasz, ale ja bym się tak nie ubrała bo mi... za kolorowo 
Zresztą w moim przypadku to i tak jest rozbudowana kolorystyka, kiedyś nosilam czarny i szary tylko

Zresztą w moim przypadku to i tak jest rozbudowana kolorystyka, kiedyś nosilam czarny i szary tylko

Kurde ja mam 80% ciuchów białych, czarnych, granitowych i niebieskich:D Tylko mam dużo np w kwiaty I paski, bo te wzory uwielbiam
I ja absolutnie nie chciałam nic złego a propos tej sukienki Asieki, bo jest bardzo ładna. Ale ja bym ja do tego blondu widziała w czymś jasnym

I ja absolutnie nie chciałam nic złego a propos tej sukienki Asieki, bo jest bardzo ładna. Ale ja bym ja do tego blondu widziała w czymś jasnym