Hybrydy w domowych warunkach.
- Escherichia
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Adu, ładne kolory
Ja wyprowadziłam sobie paznokcie, skróciłam ostatni raz i nałożyłam hybrydę Do zwykłych lakierów na pewno wrócę, będę robić przerwy między hybrydami
Ja wyprowadziłam sobie paznokcie, skróciłam ostatni raz i nałożyłam hybrydę Do zwykłych lakierów na pewno wrócę, będę robić przerwy między hybrydami
Mozilla wow ja bym na kartce takiego nie narysowala, a co tu mowić o paznokciu!
Adu, Escherichia bardzo lubię takie kolory
Nie maluję paznokci blisko 2 miesiące. Płytka nawierzchnia jest cały czas ok, paznkieć jest gruby ale uczulenie na hybrydy kompletnie uszkodziło mi środek płytki i jak tylko zaczyna mi odrastać paznokieć to wygląda jakbym miała grzybicę. Chyba muszę odczekać aż odrosną mi na calej długości żeby je znów pomalować
Adu, Escherichia bardzo lubię takie kolory
Nie maluję paznokci blisko 2 miesiące. Płytka nawierzchnia jest cały czas ok, paznkieć jest gruby ale uczulenie na hybrydy kompletnie uszkodziło mi środek płytki i jak tylko zaczyna mi odrastać paznokieć to wygląda jakbym miała grzybicę. Chyba muszę odczekać aż odrosną mi na calej długości żeby je znów pomalować
Escherichia bardzo ładny kolor, lubię taką czerwień!
Ja nie mam hybrydy już ok 10 miesięcy, to moja najdłuższa przerwa od niepamiętnych czasów
Ale w marcu już się muszę wybrać na pazury
Ja nie mam hybrydy już ok 10 miesięcy, to moja najdłuższa przerwa od niepamiętnych czasów
Ale w marcu już się muszę wybrać na pazury
MISIAQ.... po takiej przerwie to bedzie czysta przyjemnosc
MIMEZJA....dzieki
A probowalas odzywek albo Regenerum z apteki?
Tylko nie tej Eveline 8w1....tej nie nakladaj.
MIMEZJA....dzieki
A probowalas odzywek albo Regenerum z apteki?
Tylko nie tej Eveline 8w1....tej nie nakladaj.
Adu, niebieskie bardzo ładne.
Ja kiedyś robiłam hybrydy, ale też mi paznokcie poniszczyły. Zrobiły się strasznie cienkie i się rozdwajały...
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja kiedyś robiłam hybrydy, ale też mi paznokcie poniszczyły. Zrobiły się strasznie cienkie i się rozdwajały...
Meg to niekoniecznie od hybryd, tylko od zdejmowania ich acetonem.
Piękne paznokcie dziewczyny.
Ja na razie dwa tygodnie przerwy mam, a jeszcze z dwa planuję.
Piękne paznokcie dziewczyny.
Ja na razie dwa tygodnie przerwy mam, a jeszcze z dwa planuję.
A jak Wy ściągacie? Ja miałam jakiś tam zmywacz i zawijałam w sreberko.
Meg ja zawsze pilnikiem
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Frezarką, a do tego najpierw miałam ceramiczny frez, a później moją nową miłością był karbidowy.
O matko, to takich cudów nie miałam
Frezarka
Ale jak jej nie mialam to spilowywalam pilnikiem
Tylko ja juz nie raz wam pisalam o bazie proteinowej.
Ja mam na niej zbudowane panokcie (w necie jest sporo filmikow jak to zrobic). I jak sciagam kolor to tylko jego warstwe. Uwazam ze proteinka chroni paznokcie. Przynajmniej nie przepilujesz plytki spilowujac kolor.
Ale jak jej nie mialam to spilowywalam pilnikiem
Tylko ja juz nie raz wam pisalam o bazie proteinowej.
Ja mam na niej zbudowane panokcie (w necie jest sporo filmikow jak to zrobic). I jak sciagam kolor to tylko jego warstwe. Uwazam ze proteinka chroni paznokcie. Przynajmniej nie przepilujesz plytki spilowujac kolor.
- Escherichia
Baza proteinowa jesli jest grubiej nalozona...czyli zbudujesz krzywa C paznokcia....to chroni ci paznokiec przed przepilowaniem plytki.
Wystarczy ze spilowujesz sam kolor. Ja bazy nigdy nie zdejmuje....chyba ze widze pecherzyk powietrza to wtedy musisz ja zdjac.
Podobno teraz Semilac wydal tez cajna baze...ale ja jej nie sprawdzalam.
Wystarczy ze spilowujesz sam kolor. Ja bazy nigdy nie zdejmuje....chyba ze widze pecherzyk powietrza to wtedy musisz ja zdjac.
Podobno teraz Semilac wydal tez cajna baze...ale ja jej nie sprawdzalam.
Ja mam teraz baze z neonail ta hard i w sumie nakladam ja tez dwa razy grubsza warstwe i nigdy nie spilowuje do zera zawsze do bazy i robie na nowo... jak baza jeat ok to nakladam raz jak musze jej troche spilowac to znow dwa razy...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵