Sukienki
Re: Sukienki
Dziewczyny, możecie pokazywać swoje sukienki w tych różnych kolorach? Zwłaszcza chciałabym zobaczyć butelkową i granatową, jeśli któraś ma.
Ja mam morską, nie wiem, czy Cię interesuje ten kolor, ale mogę zrobić zdjęcie po powrocie do domu
Efryna, o ja poproszę
Dziewczyny, a wiadomo co z pudrowym? Jego nie ma już na stałe?
I czy na tej stronie często są takie promocje? Odłożyłabym zakup na przyszły rok, bo teraz karmię, ale promocja kusi
Dziewczyny, a wiadomo co z pudrowym? Jego nie ma już na stałe?
I czy na tej stronie często są takie promocje? Odłożyłabym zakup na przyszły rok, bo teraz karmię, ale promocja kusi
Morski i butelkowy (te ciemne kolory przy dłoni są prawdziwe, bo telefon mi rozjasnia).
Chabrowy jeszcze przyjdzie dzis
Chabrowy jeszcze przyjdzie dzis
Mia, -20% widziałam pierwszy raz, -5 czy 10 albo darmowa dostawa to dość często.
To pudrowy, bordowy i mineral.
To pudrowy, bordowy i mineral.
Katherina, Yenna, dzięki. Zamówiłam dokładnie w takich kolorach. Szkoda, że tego pudrowego już nie ma. Teraz serio już nie kupuję, w tym miesiącu popłynęłam przez te wszystkie wyprzedaże.
- Załączniki
-
- 4216-karolina-garczynska-sukienka-morska-sofi-1.jpg (60.76 KiB) Przejrzano 5755 razy
-
- 3536-karolina-garczynska-sukienka-butelkowa-ana-1.jpeg (56.63 KiB) Przejrzano 5755 razy
I ja się w końcu skusiłam Wersje mini powinny mi sięgać akurat do kolan.
Taka morska
I fuksja
Taka morska
I fuksja
O, bardzo jestem ciekawa fuksji na żywo!
Też mnie kusiła fuksja. Czekam na swoje i strasznie boję się nakręcać, żeby się nie rozczarować.
Farazi, którą zamówiłaś?
Mi się ogromnie podobają te wszystkie midi, szczególnie z lejącymi dekoltami, ale to kompletnie nie moja długość i krój.
Mi się ogromnie podobają te wszystkie midi, szczególnie z lejącymi dekoltami, ale to kompletnie nie moja długość i krój.
Dziewczyny, możecie wstawić zdjęcia Was w tych sukienkach? Dla mnie zdjęcia modelek są mało wiarygodne
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Przyszły. Ana (butelkowa) jest boska i chyba z każdej figury zrobi cudo! I mogę w niej od biedy karmić, ale to raczej w domu, bo wszystko na wierzchu Tę morską Sofi odsyłam, za bardzo opina mi tyłek przy luźnej górze, spodziewałam się tego przy mojej gruszkowej figurze. Tzn wymieniam na inną tylko jeszcze nie wiem którą.
Farazi, jakie zamówiłaś?
Farazi, jakie zamówiłaś?