Sukienki
Re: Sukienki
Mi Ana nie podeszla, odsylalam, bardzo się mi źle układała na plecach (jestem za niska ewidentnie). Za to Sara jest moim faworytem i już drugą wzięłam w innym kolorze.
Jedyne, co mi nie pasuje, to długość - jakby były z 10 cm krótsze to by były dla mnie idealne
Jedyne, co mi nie pasuje, to długość - jakby były z 10 cm krótsze to by były dla mnie idealne
Przypomnijcie jak się nazywa ta pani od tych sukienek
Misiaq, Karolina Garczyńska
Misiowa, postaram się zrobić zdjęcie.
Efryna, ja też zdziwiłam się długością, bo dla mnie też są trochę za długie, a mam 174cm. Właśnie chyba wymienię Sofi na Sarę
Efryna, ja też zdziwiłam się długością, bo dla mnie też są trochę za długie, a mam 174cm. Właśnie chyba wymienię Sofi na Sarę
Mi też Ana się źle układała na plecach (a mam 170cm), za to Sofii jest świetna (i fakt planuję ją skrócić). Sary już mam dwie
Dziewczyny, moje sukienki dzisiaj wysłane, więc postaram się jutro pokazać.
O właśnie, te 10 cm zdecydowało o tym, że nie zrezygnowałam z tych midi. Mam nadzieję, że te wersje mini będą akurat w połowie kolana.efryna pisze: Jedyne, co mi nie pasuje, to długość - jakby były z 10 cm krótsze to by były dla mnie idealne
Ostatnio zmieniony 24 lip 2019, 18:16 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja najbardziej lubię Ana i Aniela.
Dziewczyny, czy Aniela i Sara mają takie same wymiary w biodrach i talii jak Ana? Bo widzę w tabeli, że np Aniela jest węższa w biuście niż Ana. Talii już nie ma podanej. Nie chodzi mi o cm, tylko o Wasze odczucia.
Widziałam zdjęcie - dziękuję
Rewelacja! Są piękne! Wzięłam 38/40, rozmiar idealny. Bordowa była trochę ryzykowna, bo nie mam nic w tym kolorze, ale też jest super. Wszystkie zostają.
P. S. Specjalnie do zdjęcia umyłam mamie lustro
P. S. Specjalnie do zdjęcia umyłam mamie lustro
Farazi, ta Sofi jest boska! Pięknie podkreślają twoje walory.
farazi ta zielona jest super!
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.