Sukienki
- mała_czarna
Re: Sukienki
Ruby super kiecki
Farazi ta zielona jak na Ciebie szyta
Farazi ta zielona jak na Ciebie szyta
Farazi ta pierwsza bajeczna. Marzy mi się ten fason ale nie wiem jaki kolor. Jak jest ze zwrotem i kosztami?
Farazi, wszystkie świetnie na Tobie leżą, ale pierwsza petarda! Masz piękną, proporcjonalną figurę. Zazdroszczę!
efryna pisze:Piękne!!! Pierwsza najlepsza!
Uwaga, teraz hit sezonu -- próbowałam znaleźć sukienkę, którą zamówiłam na stronie, ale nigdzie jej nie widzę (z takim głębokim dekoltem). W końcu znalalam po nazwie... okazuje się, że to były plecy. Nosiłam już drugą sukienkę tył na przód
Farazi zielona jest najlepsza pozostałe też ładne i Ci pasują
Dziękuję za miłe słowo i opinie. Rzeczywiście, ta zielona ma "mój" krój. Chyba zamienię bordową na Sofi w kolorze morskim albo granatowym.
Bardzo podoba mi się Ana, głównie przez dekold, ale wiem, że nie będzie się sprawdzała do pracy (czasem schylam się do uczniów i nie chcę narażać ich na "widoki").
Aurinko, teraz jest promocja i dostawa za darmo. Zwrot na własny koszt, standardowo do 14 dni. Wymiana też jest za darmo. Ryzykujesz 15zł.
Katherina, bardzo Cię dziękuję za podzielenie się namiarami na firmę.
Miśka, czekam też, aż pokażesz swoje
Efryna, oczywiście metka z tyłu nic Ci nie mówiła? Dobra jesteś Ale jeśli tak jest ładniej i nie widać, że źle założona to śmiało, noś jak Ci lepiej
Farazi, cieszę się, że Ci się spodobały.
Moje przyszły. Choć jak patrzę na te zdjęcia,to raczej do brzuszka się powinnam wstawić, a nie tu
Moje przyszły. Choć jak patrzę na te zdjęcia,to raczej do brzuszka się powinnam wstawić, a nie tu
Katherina, ale masz fajna figure. A brzuszka nie widać jeszcze i M w tle czytająca
Pięknie Ci w tej granatowej!
Miśka, wczoraj doczytałam, że zamówiona przez Ciebie fuksja jest z grubszej bawełny. Daj znać, jaka będzie. Wymyśliłam, że następną wezmę z grubszej, ale tego fasonu, co chciałam, nie szyją z grubszej. Poczekam, może następna kolekcja będzie "jesienna".
Miśka, wczoraj doczytałam, że zamówiona przez Ciebie fuksja jest z grubszej bawełny. Daj znać, jaka będzie. Wymyśliłam, że następną wezmę z grubszej, ale tego fasonu, co chciałam, nie szyją z grubszej. Poczekam, może następna kolekcja będzie "jesienna".
Katherina obie ladne, ale granatowa bardziej Twoja
Ja tylko żałuję, że te dłuższe nie są z 5 cm dłuższe, żebym je do kostek miała, a nie przed.
A jak dla mnie pierwsza lepsza, cudowna, idealnie w niej wyglądasz! Mnie te maxi zniechęcają właśnie długością, za krótkie są.
biustu zdecydowanie zazdroszczę. Nawet w ciążach takiego nie mialam