Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Uzywalyscie semilac 5w1? Kupilam, pomalowalam, gesty bardzo, ale srednio jestem zadowolona nie blyszczy sie tak ladnie
Pozytywne myślenie i Świat wydaje się piękniejszy
Kupiłam na próbę hybrydy z biedronki, dno i wodorosty. Zrobiłam na stopach, poszłam na spacer wróciłam ściągam buty a tam na dwóch palcach hybrydy brak nie polecam w zasadzie tego się spodziewałam, ale był ładny kolor więc się skusiłam.
Nawet nie wiedziałam, że wypuścili swoje hybrydy Dobrze wiedzieć, dzięki.Alexia pisze:Kupiłam na próbę hybrydy z biedronki, dno i wodorosty. Zrobiłam na stopach, poszłam na spacer wróciłam ściągam buty a tam na dwóch palcach hybrydy brak nie polecam w zasadzie tego się spodziewałam, ale był ładny kolor więc się skusiłam.
Ja z kolei nie polecam hybrydy z superpharm. Przy Neonail i Semilacu wypadają słabo...
- malwinka89
Misiowa... Sliczne
Nie robią ci się smugi na jasnych? Dajesz biały podkład?
Nie robią ci się smugi na jasnych? Dajesz biały podkład?
Misiowa jakie lasne kolory!
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Dziewczyny jakie Wy macie ładne i długie płytki!
Ja ze swoimi jak u dziecka mogę się schować w krzaki
Ja ze swoimi jak u dziecka mogę się schować w krzaki
Mozilla to mystic bluebell a na to purple opal.
Misiaq a może warto przedluzyc u kogos kilka rqzy i wtedy moze zacznie inaczej rosnac? Moja kolezanka miała doslownie 4 mm płytki ale pil roku chodzila na paznokcie i nie przedłużala ich jakos bardzo tylko ledwo wystawalo poza opuszek i jej zaczela ladna dluzeza plytka rosnac
Misiaq a może warto przedluzyc u kogos kilka rqzy i wtedy moze zacznie inaczej rosnac? Moja kolezanka miała doslownie 4 mm płytki ale pil roku chodzila na paznokcie i nie przedłużala ich jakos bardzo tylko ledwo wystawalo poza opuszek i jej zaczela ladna dluzeza plytka rosnac
Misiowa śliczne!!!
Adu wow ale długie
Adu wow ale długie
Jaką "techniką" miała przedłużane?adu pisze: ↑18 paź 2018, 8:46Misiaq a może warto przedluzyc u kogos kilka rqzy i wtedy moze zacznie inaczej rosnac? Moja kolezanka miała doslownie 4 mm płytki ale pil roku chodzila na paznokcie i nie przedłużala ich jakos bardzo tylko ledwo wystawalo poza opuszek i jej zaczela ladna dluzeza plytka rosnac
Ja generalnie nie lubię długich paznokci tzn. takich, które wystają po za opuszek.
Mój ideał to coś takiego:
Misiaq, ja też miałam kiedyś krótką płytkę. W liceum zaczęłam sukcesywnie odsuwać kopytkiem skórki i tak jak jest teraz mnie zadowala.