Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
Misiaq z tego co kojarze miala akryl
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Moje obecne (ale nie domowe). Kolor ze wskazującego mi się bardzo spodobał (mam po trzy takie na dłoń), aż żałuję, że nie na wszystkie wzięłam. Ja niestety paznokcie mam dramatyczne, hybrydy się nie trzymają, lubią się łamać i są ogólnie słabe, wolno rosną itp. Zawsze zazdrościłam ludziom z ładnymi paznokciami
Sent from my Pixel using Tapatalk
Sent from my Pixel using Tapatalk
mój też, ale mogę pomarzyćMisiaq pisze: Ja generalnie nie lubię długich paznokci tzn. takich, które wystają po za opuszek.
Mój ideał to coś takiego:
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
To ja bym chciala miec jeszcze takie dlugie palce...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
Efryna, a próbowałaś paznokci z baza proteinowa?
Ja mam napraede duzo koleżanek, ktore paznokcie jak papier, cienkie, krotkie bardzo zawsze. Hybryda odchodzi itp, ale od salonu do salonu w koncu trafiały na takie dziewczyny, ktore wyprowadzaly im paznokcie w super stan. Roznymi sposobami, a to akryl, a to proteina. Normalnie po 3 dniach juz polowy paznokci nie ma, a po jakims tam cyklu nakladaniu tego akrylu/proteiny paznokcie hybryda trzyma sie im po 3 tygodnie.
Efryna, ale ladne kolory. Wiesz dokładnie jakie to?
Ja mam napraede duzo koleżanek, ktore paznokcie jak papier, cienkie, krotkie bardzo zawsze. Hybryda odchodzi itp, ale od salonu do salonu w koncu trafiały na takie dziewczyny, ktore wyprowadzaly im paznokcie w super stan. Roznymi sposobami, a to akryl, a to proteina. Normalnie po 3 dniach juz polowy paznokci nie ma, a po jakims tam cyklu nakladaniu tego akrylu/proteiny paznokcie hybryda trzyma sie im po 3 tygodnie.
Efryna, ale ladne kolory. Wiesz dokładnie jakie to?
Adu próbowałam chyba wszystkiego na proteinowej zawsze robię, najlepiej mi się żele trzymają, no ale po zdjęciu dramat. Już raz myślałam, że super trafiłam, fajna dziewczyna, paznokcie mi się trzymały ze trzy tygodnie (rekord świata dla mnie) nawet się wzmocniła płytka, no ale cóż, skończyły się wakacje i muszę się chyba pogodzić, że przy częściowo fizycznej pracy nie da się mieć ładnych paznokci. Jeden zabieg, kilka razy przelałam ręce alkoholem i innymi odkażaczami i po paznokciach
Ja akurat problemów z hybrydą nie mam żadnych, mi się bez problemów trzyma 3 tygodnie (nawet dłużej się zdarzało z odrostem w pół paznokcia ). Co ma też swoje złe strony - jestem uzależnionaadu pisze: ↑19 paź 2018, 6:52Ja mam napraede duzo koleżanek, ktore paznokcie jak papier, cienkie, krotkie bardzo zawsze. Hybryda odchodzi itp, ale od salonu do salonu w koncu trafiały na takie dziewczyny, ktore wyprowadzaly im paznokcie w super stan. Roznymi sposobami, a to akryl, a to proteina. Normalnie po 3 dniach juz polowy paznokci nie ma, a po jakims tam cyklu nakladaniu tego akrylu/proteiny paznokcie hybryda trzyma sie im po 3 tygodnie.
Mam mamą płytką, ale ja mam też krótki palce, więc to chyba "taka moja uroda"
Misiaq ja mam taką przeciętną plytkę, ale nie umiem chodzić w zbyt długich bo mi bardzo przeszkadzą. Te co pokazałaś są sliczne
Dla mnie takie jak mam teraz, to już maximum. Przy dłuższych podwija mi się płytka na końcach.
- Escherichia
Pokażcie mi te proteinową, bo baza mi się właśnie kończy.
Escherichia
- Escherichia
Ktora lepsza?
Escherichia, wiesz co, ja nie widze roznicy. Ta z neonail jest nowa, niedawno wyszła, ale zdaje mi sie, ze nie ma pomiedzy nimi roznicy.
Ja mam tak, ze jak proteina jest nalozona jedna warstwa cienka to mi odchodzi i tak jest z jedna i druga wiec musze miec dwie i jest git
Ja mam tak, ze jak proteina jest nalozona jedna warstwa cienka to mi odchodzi i tak jest z jedna i druga wiec musze miec dwie i jest git
Misiaq nasze idealy sie pokrywaja haha, ja mam taka wlasnie plytke ze nawet krotkie sa ok i nie wygladaja jak lentilki a dluzsze niz do krawedzi opuszka mnie draznia :
Escherichia ja mam te proteinowa i mysle ze jest spoko ale tej drugiej nie znam A teraz mam malniete hardem z semi bo mi sie strasznie krusza ostatnio wiec dowalilam twardosci i moze wyjda na prosta (nie wsomne ze 3 musialam kleic torebka z herbaty)