Hybrydy w domowych warunkach.
Re: Hybrydy w domowych warunkach.
MIMEZJA.... Nie chodzi mi o uogolnienie.
Ale mnie przerazily zdjęcia tych dziewczyn co wczoraj się reklamowaly.... Skórki pozalewane, każdy paznokieć inny ksztalt i "szpadle".
Az mnie kusilo by napisać czy cena 30zl obejmuje sterylizowane narzędzia czy może od razu hybryda a pod nią onyholiza lub zielona bekteria.
I uwierzcie mi ze widziałam z jakimi paznokciami potrafią przyjść panie na manicure/pedicure.
Ja miałam kiedyś swój gabinet i miałam taką klientke..... Jak wchodziła to trzeba było nosa zatykac bo tak od niej smierdzialo.
No ale może to ja jestem jakaś przewrazliwiona
Ale mnie przerazily zdjęcia tych dziewczyn co wczoraj się reklamowaly.... Skórki pozalewane, każdy paznokieć inny ksztalt i "szpadle".
Az mnie kusilo by napisać czy cena 30zl obejmuje sterylizowane narzędzia czy może od razu hybryda a pod nią onyholiza lub zielona bekteria.
I uwierzcie mi ze widziałam z jakimi paznokciami potrafią przyjść panie na manicure/pedicure.
Ja miałam kiedyś swój gabinet i miałam taką klientke..... Jak wchodziła to trzeba było nosa zatykac bo tak od niej smierdzialo.
Adu, ja szczęśliwie daleko od stolicy
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Kurcze, nie dałabym 100zł za hybrydę
Ja lekko zapuściłam i zaokrągliłam paznokcie
Ja lekko zapuściłam i zaokrągliłam paznokcie
Bakteria... Śliczny kolor
Też zaraz będę malował i idę dzisiaj w roz
Też zaraz będę malował i idę dzisiaj w roz
a to jasne, znam nawet osobiście dziewczynę, która kilka lat temu potrafiła płacić po 200zł za zrobienie włosów przez jakiegoś tam fryzjera, a jak stawała obok to człowieka tak zatykało, że trudno było rozmawiać.mozilla pisze: ↑05 lut 2019, 13:38MIMEZJA.... Nie chodzi mi o uogolnienie.
Dla mnie 100zl też by było za dużo. Mi robi koleżanka i daje jej 50 zł, ale wiem, że bierze max 60, więc to nie jest jeszcze jakoś źle. A sterylne wszystko na pewno.
Ja płacę 80-100 zł za zwykłą hybrydę, a za OPI ok 120 zł.
- Escherichia
Meg... Ty wiesz
Meg, śliczny kolorek
- Escherichia
Dzisiaj czerwień Kusi mnie czerń, pyknę za 2 tyg
[img]https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5CDAD3B1 [/img]
[img]https://scontent.fwaw5-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5CDAD3B1 [/img]
Bardzo ładny kształt paznokcia masz. I kolor też super. Lubię czerwienie.
Mi mąż właśnie kupił cały zestaw do hybryd z Neonail. Bo ja zawsze od mamy pożyczałam.
Kusi mnie baza z odżywką. Używacie?
Mi mąż właśnie kupił cały zestaw do hybryd z Neonail. Bo ja zawsze od mamy pożyczałam.
Kusi mnie baza z odżywką. Używacie?
- Escherichia
Dziękuję
Ja mam tę. Nie polecam. Na moich paznokciach się nie sprawdza, odchodzi. I dla mnie za gęsta, przyzwyczajona jestem do Semilaca. Aktualnie nakładam bazę z Semilaca, na nią tę proteinową, aby utwardzić paznokcie..
Ja mam tę. Nie polecam. Na moich paznokciach się nie sprawdza, odchodzi. I dla mnie za gęsta, przyzwyczajona jestem do Semilaca. Aktualnie nakładam bazę z Semilaca, na nią tę proteinową, aby utwardzić paznokcie..
Ja mam z neonail baze hard i jak ogolnie jest bardzo fajna, tak dla mnie za rzadka... i juz od jakiegos czasu mysle zamowic wlasnie ta proteinowa ze wzgledu na konsystencje...
Top ten hard z neonail jest juz dosc fajny konsystencja, chociaż jak na moj gust moglby byc tez jeszcze troche gesciejszy...
Top ten hard z neonail jest juz dosc fajny konsystencja, chociaż jak na moj gust moglby byc tez jeszcze troche gesciejszy...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
A używała któraś Bazę Witaminową Semilac "Semilac Vitamin Base“?