Co ostatnio sobie kupiłaś
Re: Co ostatnio sobie kupiłaś
Zeby pokazac o co mi chodzi, obie pary spodni to rozm. 36. Roznica w szerokosci nogawki na dole robi efekt wow, do czarnych zawsze zakladam dluzszy sweter bo inaczej proporcje mam zaburzone. Ten kroj szarych to jest moj fason. 

Itzal, ja to wiem, mam jedne takie dobrze na mnie skrojone i wyglądam w miarę. Ale psychicznie nadal nie czuję się w nich dobrze, po prostu.
W ogole ja mam wrazenie ze teraz wszedzie maja marchewy w ofercie i kupuje spodnie na dziale meskim 

To ja mam sporo wiekszy dół od góry i też zawsze zależy mi na tym aby nie podkreslać tego co się wylewa, a w malo ktorych czarnych spodniach wygladam dobrze

Nogi to ja akurat mam niezłe
Mój największy problem to brzuch no i pupa mogłaby być mniej obwisła...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka

Mój największy problem to brzuch no i pupa mogłaby być mniej obwisła...
Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
Świetna bluzka, Sofii 
Ja lubię jasne spodnie i czekam z niecierpliwością na sezon
.
Kupiłam koszulę i spódnicę. To będzie mój zestaw na chrzciny, choć jeszcze myślę czy butów nie zmienić na inne.

Ja lubię jasne spodnie i czekam z niecierpliwością na sezon

Kupiłam koszulę i spódnicę. To będzie mój zestaw na chrzciny, choć jeszcze myślę czy butów nie zmienić na inne.

Misiaq, Top Secret
W zestawie dostałam naszywki haha. Ciężko teraz znaleźć koszulę ale żeby nie była lejąca.

Misiowa ekstra! Moim zdaniem buty bardzo pasują. Płaszczyk jest przepiękny!
Misiowa, pięknie. Nic bym już nie zmieniała 
Misiowa 
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Sofii, Misiowa super 
U mnie nogi sa ok... problem to za maly tylek, a wlasciwie jego brak kiedy waga mniejsza i zawsze oponka na brzuchu, nawet jak 50kg wazylam...
U mnie nogi sa ok... problem to za maly tylek, a wlasciwie jego brak kiedy waga mniejsza i zawsze oponka na brzuchu, nawet jak 50kg wazylam...
20.07.2015 - 10tc 
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵

05.01.2018 - 8tc

18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵