Sukienki
Re: Sukienki
Niestety szykuje sie nam pogrzeb u dziadka K.
Nie mam odpowiedniej sukienki na taka okazje (problemy pierwszego swiata ), myslicie, ze ponizsza propozycja jest zbyt 'dramatyczna'? Lubie nietypowe rzeczy, ale to jednak pogrzeb wiec nie chce przesadzic.
Zalozylabym ja z czarnymi rajstopami i botkami na niskim obcasie, myslicie ze przejdzie czy szukac czegos innego?
Nie mam odpowiedniej sukienki na taka okazje (problemy pierwszego swiata ), myslicie, ze ponizsza propozycja jest zbyt 'dramatyczna'? Lubie nietypowe rzeczy, ale to jednak pogrzeb wiec nie chce przesadzic.
Zalozylabym ja z czarnymi rajstopami i botkami na niskim obcasie, myslicie ze przejdzie czy szukac czegos innego?
- Załączniki
-
- sukienka3.jpg (68.58 KiB) Przejrzano 24164 razy
-
- sukienka2.jpg (55.29 KiB) Przejrzano 24164 razy
-
- sukienka.jpg (24.58 KiB) Przejrzano 24164 razy
Hecate, ogólnie to myśle, że ta sukienka nie jest dramatuczna a do grubych czarnych rajstopach spoko, tylko nie wiem, czy nie jest za krótka na przykład na pogrzeb.. bo jakoś krótko wygląda na tym zdjęciu
szladus, dzieki za opinie :*
Zapomnialam wspomniec, ze modelka ma 178cm wzrostu a ja 20 cm mniej, wiec napewno bedzie wygladala na dluzsza. Rzeczywiscie, na niej prezentuje sie dosc kuso
Zapomnialam wspomniec, ze modelka ma 178cm wzrostu a ja 20 cm mniej, wiec napewno bedzie wygladala na dluzsza. Rzeczywiscie, na niej prezentuje sie dosc kuso
Mnie osobiscie jakos srednio a jak jestes tyle nizsza, to czy rekawy nie beda juz za dlugie?
Hecate osobiscie na pogrzeb wolalabym cos bardziej prostego ale najwazniejsze zebys ty sie dobrze czula...
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
szukałabym czegoś bardziej prostego.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dziewczyny jakie polecacie strony www z sukienkami ,aktualnie zależy mi na eleganckiej w której mogłabym pójść na wesele,ale też takiej która nada się kiedyś jeszcze na inną okazje.Jest dużo stron,ale jak widzę te rozmiary xs/s to mi się słabo robi..a te w moim rozmiarze czyli L często mają wygląd jak dla szanownej T.....Dziękuję za pomoc
Chyba mam nieproporcjonalnie dlugie rece, bo nigdy nie mam takich problemow
Dzieki za opinie dziewczyny, poszukam czegos prostszego
ja zdecydowalam sie na taka na wesele w zyciu bym nie pomyslala ze wystapie w takim kolorze
KarLa, ale laska! Jaka szczupła! A kolor świetny, ja sama nigdy nie lubiłam różowego, ale od pewnego czasu zaczęłam uważać, że naprawdę ładnie w nim wyglądam.
szladus, dzieki Juz nie szczupla, w ciagu tego urlopu nadrobilam bardzo szybko utracone przed urlopem kg
Ja przymierzalam rozne kolory, myslalam o siwym, albo chabrowym, a stanelo na rozowym
Ja przymierzalam rozne kolory, myslalam o siwym, albo chabrowym, a stanelo na rozowym