Samochód do 12 tys. zł
Re: Samochód do 12 tys. zł
Efryna, nie jechałaś renault Scenic ?
Lisabeth a czemu koniecznie hatchback?
U nas przy dwóch fotelikach wchodzi z tyłu tylko mała dupka, pryz jednym na środku spokojnie można było siedzieć po boku. Ale nasz samochód est dosyć spory mimo że hatchback.
U nas przy dwóch fotelikach wchodzi z tyłu tylko mała dupka, pryz jednym na środku spokojnie można było siedzieć po boku. Ale nasz samochód est dosyć spory mimo że hatchback.
W Kii Ceed mieszczę się z tyłu w środku między dwoma fotelikami. Nie jest to szczyt wygody ale nie mam tez zmiażdżonych bioder, zapinam sie normalnie w pas i 60km daje radę przejechać
My z mniejszych mamy corse no i tam z fotelikiem to max 4...
W kodiaq sie miescily z tylu dwie oaoby olus fotelik rwf, teraz jak M miala rwf, a N lupine na bazie, to tez weszlam na srodek na spokojnie... nie bylo jakos bardzo luzno, ale na jakis wypad do zoo jak moja mama u nas byla czy cos, to na lajcie dalo sie siedziec... no ale to suv wiec wielki
W kodiaq sie miescily z tylu dwie oaoby olus fotelik rwf, teraz jak M miala rwf, a N lupine na bazie, to tez weszlam na srodek na spokojnie... nie bylo jakos bardzo luzno, ale na jakis wypad do zoo jak moja mama u nas byla czy cos, to na lajcie dalo sie siedziec... no ale to suv wiec wielki
20.07.2015 - 10tc
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
05.01.2018 - 8tc
18.08.2018 🩷
16.06.2021 🩵
To dobra wiadomość, bo podoba mi się to auto
Bo tego typu auta najbardziej mi się podobają.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
- Escherichia
Citroen Xsara Picasso ma sporo miejsca z tyłu. Rodzice kiedyś mieli, mega wygodne auto.
Znajomi posiadają, we wrześniu wracaliśmy z wesela, ja z Bartkiem z tyłu plus młody kawaler w foteliku, było komfortowo
Znajomi posiadają, we wrześniu wracaliśmy z wesela, ja z Bartkiem z tyłu plus młody kawaler w foteliku, było komfortowo
Ja sie w kii rio starej miescilam miedzy dwa rwf, ale jakby to rzec. Jest mnie naprawde mało, tesciowa, mimo ze nie ma nadwagi, juz tam nie weszła
Toyota corolla verso na luzie miesci z tylu 2 dorosle osoby i fotelik, badz dwa foteliki i dorosla osobe, bądź trzy foteliki i powietrze Kia carens tez. No ale to wiekszych gabarytow auto i mysle ze kazde ktore nie ma jednej kanapy tylko 3 osobne fotele da rade.
Toyota corolla verso na luzie miesci z tylu 2 dorosle osoby i fotelik, badz dwa foteliki i dorosla osobe, bądź trzy foteliki i powietrze Kia carens tez. No ale to wiekszych gabarytow auto i mysle ze kazde ktore nie ma jednej kanapy tylko 3 osobne fotele da rade.
U nas na Kii Rio zdaje się teraz prawko. W związku z tym teściu i szwagier takimi jeżdżą. Ja nie polecam
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka