Poradnik prezentowy
- Escherichia
Re: Poradnik prezentowy
Ja na chrzest kupowałam złote kolczyki
Jeśli chodzi o komunię, to myślę, że te 400zł, o których piszą wyżej Dziewczyny będzie ok
Jeśli chodzi o komunię, to myślę, że te 400zł, o których piszą wyżej Dziewczyny będzie ok
- Escherichia
Przy takim temacie, to zaczynam się zastanawiać, jak rozwiązać sprawę przyszłorocznej komunii siostrzenicy Bartka, której oboje jesteśmy rodzicami chrzestnymi Patrząc na nasze aktualne relacje, to nie powinnam być nieproszonym gościem, ale będę musiała temat wybadać..
Escherichia, myśle, ze jak ktoś bierze osobę z poza rodziny, w dodatku nie po ślubie, to liczy się z tym, ze tak może się stać
- Escherichia
Niby tak, a prosiłam, aby się zastanowili, bo nie jesteśmy małżeństwem, pytaniem czy są pewni sugerowałam nawet odmowę chociaż między nami było wtedy dobrze. Ale usłyszałam "Wy już zawsze będziecie razem".
A tak czysto teoretycznie. Czy uważacie, że powinno się w takiej sytuacji pojechać samemu czy z osobą, z którą się jest? Pytam, bo rodzicami chrzestnymi drugiego dziecka jest również małżeństwo. A raczej byłe małżeństwo. I ojciec chrzestny, który jest bratem ojca dziecka przyjechał na komunię ze swoją nową partnerką, przez co możliwe, że na przyjazd nie zdecydowała się była żona - matka chrzestna. Ja wiem, że sytuacja wygląda inaczej, gdy "nowy"partner jest już parę lat, a kiedy spotykamy się z kimś około roku (jak w przypadku tamtego małżeństwa).
Nie podpytuję w celu ustalenia planu działania, czy jechać z A. czy nie, bo i tak by odmówił chociażby ze względu na to, że jest niewierzący. Co najwyżej by pojechał ze mną do Kalisza, ale poszedł zwiedzać
Według mnie jeśli dostajesz zaproszenie z osoba towarzysząca to nie miałabym oporu, żeby iść z tym kimś. Dorośli ludzie w końcu, ciężko żeb wymagać żebyś przychodziła sama.
Polecicie torbę na rower?
Chciałabym kupić tacie.
Chciałabym kupić tacie.
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Dziewczyny, potrzebuję pilnie pomysłu na prezent mikołajkowy do 50 zł. Nie wiem do kogo trafi (obdarowany może być zarówno kobietą, jak i mężczyzną, w wieku 30-50 lat).
Może to być coś typowo świątecznego albo związanego z kwiatami.
Wysłane z mojego Pixel 6 przy użyciu Tapatalka
Może to być coś typowo świątecznego albo związanego z kwiatami.
Miśka, chyba poszłabym w jakiś świąteczny kubek i czekolada/herbata do tego.🫣
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego 23117RA68G przy użyciu Tapatalka
Kubek to dobry pomysł, tylko ja bym brała jakiś z fajnym zaparzaczem, w duce mieli zawsze fajne
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Poszłam w kubek Muszę jeszcze dokupić jakiś świąteczny drobiazg, żeby było w klimacie