Poradnik prezentowy
Re: Poradnik prezentowy
Ten Lego Boost wymaga tableta? Czy będzie się dało używać z telefonem?
Farazi, szczerze mówiąc to nie wiem. W teorii, jeśli urządzenie ma bluetooth i da się na nim zainstalować aplikację, to powinno działać. Obawiam się tylko, że na telefonie może być mało wygodnie.
Miśka, zdaj relację, jak to cudo się sprawuje
Ja też mam wszystkie prezenty, oprócz M. Co gorsza kompletnie nie mam pomysłu, wiec pewnie skończy się na perfumach. A na prawdę chciałam coś innego.
Jutro mam medycynę pacy w Promenadzie o może przebiegnę po sklepach, ale nawet nie wiem czego szukam
Jutro mam medycynę pacy w Promenadzie o może przebiegnę po sklepach, ale nawet nie wiem czego szukam
- mała_czarna
Misiaq może jakaś książka jeśli M czytający? Jakiś wielki kubek termiczny żeby kawy starczyło na pół dnia? Wypaśne słuchawki bezprzewodowe?
Ja też już mam komplet prezentów. Dziś zamówiłam ostatnie i z głowy. Ufff...
O słuchawki bezprzewodowe! Dobry pomysł Misiaq.
Ja będę musiała kupić w tym roku wszystko stacjonarnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja będę musiała kupić w tym roku wszystko stacjonarnie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Krzyś 11.5.2017 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Kornelia 25.4.2021 r.
Dzięki dziewczyny!
Czytający jest słabo, a po za tym czyta bardzo specyficzne pozycje w wersji elektronicznej, kubków termicznych nie używamy, bo mamy termosy Smile i jesteśmy z nich zadowoleni, a słuchawki bezprzewodowe wypasione ma, a jeszcze ma kasę z pacy, na kolejne nowe w związku z pacą zdalną przedłużoną do maca (myszka wypasiona też odpada tego samego powodu).
Za to wiem co mi M. zamówił i wiem ze jest problem z dostawą, przez przypadek się dowiedziałam
Misiowa co masz dla męża? Może odgapię
Czytający jest słabo, a po za tym czyta bardzo specyficzne pozycje w wersji elektronicznej, kubków termicznych nie używamy, bo mamy termosy Smile i jesteśmy z nich zadowoleni, a słuchawki bezprzewodowe wypasione ma, a jeszcze ma kasę z pacy, na kolejne nowe w związku z pacą zdalną przedłużoną do maca (myszka wypasiona też odpada tego samego powodu).
Za to wiem co mi M. zamówił i wiem ze jest problem z dostawą, przez przypadek się dowiedziałam
Misiowa co masz dla męża? Może odgapię
Misiaq, koszulkę McLaren F1 i skórzany pasek. Jeden praktyczny, bo mu się zniszczył a koszulka do kolekcji. Myślę, że będzie zadowolony, choć poszłam mocno na łatwiznę.
O szkoda z tymi słuchawkami, bo miałam polecić bardzo fajne, które sobie kupiliśmy - takie przekazujące dźwięk przez drgania kości czaszki, więc nie trzeba ich wkładać do uszu, a przy okazji dobrze słychać otoczenie. Genialne do jazdy na rowerze i innych sportów, gdzie takie douszne bywają niebezpieczne.
Ale ja też nadal nie mam pomysłów
Misiaq może z innej kategorii i jak lubi motoryzację to np przejazdzka czyms wypasionym na torze wyscigowym?
- mała_czarna
Misiaq to faktycznie trudny orzech do zgryzienia.
Skarpetki zawsze się sprawdzają
A tak serio to może jakieś dobre alko jeśli lubi?
Skarpetki zawsze się sprawdzają
A tak serio to może jakieś dobre alko jeśli lubi?
Link chętnie przygarnę, bo sama potrzebujęefryna pisze: ↑13 gru 2020, 19:08O szkoda z tymi słuchawkami, bo miałam polecić bardzo fajne, które sobie kupiliśmy - takie przekazujące dźwięk przez drgania kości czaszki, więc nie trzeba ich wkładać do uszu, a przy okazji dobrze słychać otoczenie. Genialne do jazdy na rowerze i innych sportów, gdzie takie douszne bywają niebezpieczne.
Misiaq, o takie mam: https://erli.pl/sluchawki-bezprzewodowe ... LUQAvD_BwE