Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
u mnie w tym tygodniu -1,4kg, a po 2 tygodniach łącznie -4,4kg. 12/14 dni ćwiczeń mam zaliczonych, więc nie jest źle.
sowaa a Tobie jak idzie?
rozumiem. zapytałam, bo pamiętam, że u Ciebie też duże liczby były na minusie.
ja potrzebowałam 5 miesięcy, żeby się zabrać za siebie. a podejść miałam tyle, że nie zliczę... mam nadzieję, że teraz już się nie poddam. w sam raz do wiosny powinnam zacząć przypominać człowieka, a nie wieloryba.
I skąd ja mam mieć jeszcze siły na ćwiczenia
Chyba lżej by mi było na etacie
Chyba lżej by mi było na etacie
- Escherichia
Escherichia, wooooow jestem pod nieustannym wrażeniem Twojego samozaparcia i (zasłużonego) sukcesu
"Działanie pociąga za sobą koszty i ryzyko,
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
ale o wiele mniejsze niż te,
które wiąże się z wygodną biernością."
Julia 2.4.2017r.
Nie widziałam wagi Misiaq a mamy ten sam wzrost i z opisu podobne figury.
U mnie popsuła się bateria w wadze więc nie wiem ile ważę już od dłuższego czasu, a jakoś mnie nie pili sprawdzać. Za to widzę pewną prawidłowość, że u mnie są takie wagi które są pewna stała i pojawiają się mniej więcej co 4kg. Po urodzeniu Maksa nijak nie mogłam zejść z 72 kg, jak już ruszyło to zatrzymało się na 68 i to jest druga granica, którą już kilka razy forsowałam, ale nigdy nie zeszłam poniżej 64, więc wystarczy tylko trochę luzu i błyskiem dobijałam z powrotem do 68kg. Kiedyś ważyłam albo 58 albo 62 i na tych wagach się poprostu zawieszałam jako taka przeciętna wartość - jem co chce, oczywiście w granicach rozsądku, tak jak lubię i niekoniecznie rosnę bardziej niż dana waga krytyczna. Za to zaczęłaby, gdybym tylko popuściła pewne minimum, jak np podjadanie między posiłkami czy jedzenie po 18.
U mnie popsuła się bateria w wadze więc nie wiem ile ważę już od dłuższego czasu, a jakoś mnie nie pili sprawdzać. Za to widzę pewną prawidłowość, że u mnie są takie wagi które są pewna stała i pojawiają się mniej więcej co 4kg. Po urodzeniu Maksa nijak nie mogłam zejść z 72 kg, jak już ruszyło to zatrzymało się na 68 i to jest druga granica, którą już kilka razy forsowałam, ale nigdy nie zeszłam poniżej 64, więc wystarczy tylko trochę luzu i błyskiem dobijałam z powrotem do 68kg. Kiedyś ważyłam albo 58 albo 62 i na tych wagach się poprostu zawieszałam jako taka przeciętna wartość - jem co chce, oczywiście w granicach rozsądku, tak jak lubię i niekoniecznie rosnę bardziej niż dana waga krytyczna. Za to zaczęłaby, gdybym tylko popuściła pewne minimum, jak np podjadanie między posiłkami czy jedzenie po 18.
Escherichia dopiero doczytałam Twój post. Zbieram szczękę z podłogi... Jesteś niesamowita
ogromne gratulacje