Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
a Wy same wybieracie ile kcal chcecie czy jak?
Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Tak.
U mnie są np przedziały. Ja wybrałam sobie 1500-2000 i zwykle jest to około 1700.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
U mnie są np przedziały. Ja wybrałam sobie 1500-2000 i zwykle jest to około 1700.
Ja mam ustawioną na 1500 kcal i jest ok. Ostatnio brałam na 1300 i to było za mało dla mnie, nie byłam w stanie ćwiczyć.
Ja dzisiaj znowu śniadanie na słodko (smaczne, no ale nie lubię) i drugie też słodkie (joburt straciatella z musem brzoskwiniowym). A to fotka śniadania
Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
Ja dzisiaj znowu śniadanie na słodko (smaczne, no ale nie lubię) i drugie też słodkie (joburt straciatella z musem brzoskwiniowym). A to fotka śniadania
Naleśnik żytni z twarogiem i sosem owocowym
310 kcal, 21 g B, 7 g T, 47 g W
310 kcal, 21 g B, 7 g T, 47 g W
Efryna, wyglada pycha! Ale nie dam chodakowskiej zarobic
Miska, pycha!
U mnie wjechał żurek
Miska, pycha!
U mnie wjechał żurek
Daff, co masz do Chodakowskiej?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
1. Swego czasu popełniała ogrom rażących błędów w ćwiczeniach. Niektóre były po prostu szkodliwe.meg pisze:Daff, co masz do Chodakowskiej?
2. Mój Mąż miał z nią do czynienia. Proponowali mu współpracę, ale nie przyjmowała żadnych wskazówek od specow z branży, ze warto jednak ćwiczenia pokazywać poprawnie. Do współpracy nie doszło, bo M i jego ludzie nie chcieli firmować czegoś takiego swoim nazwiskiem.
3. Nie pasuje mi słodko pierdzacy ton
Daff na 1 i 2 się nie znam, a z 3 się zgadzam. Też nie cierpię jej gadania.
ja też za nią nie przepadam, ale z drugiej strony nie widzę alternatywy. ćwiczenia, które proponuje mi odpowiadają, bo jestem w stanie je zrobić, męczą mnie, no i mam duży wybór treningów (zawsze jakieś przykładowe plany itp.). Nie znalazłam na własną rękę alternatywy, koleżanki ćwiczą z chodą, więc traktuję to jako w miarę sprawdzoną opcję.
Podobnie z cateringiem -- w najbliższym otoczeniu nie miałam nikogo, kto by próbował pudełek, więc wzięłam coś, o czym słyszałam opinie, że jest dobre i daje efekty. No i jestem zadowolona (chociaż mnie wkurzają słodkie śniadanka:P). Ja się trochę boję eksperymentować, jak wchodzi w to taka kasa, sprawdziłam wcześniej i jest smaczne, to nie będę ryzykować czegoś innego, chyba, że ktoś mi mocno poleci.
A i ze śniadanek i tak najlepiej wygląda śniadanie Miśki:P mimo że słodkie
Podobnie z cateringiem -- w najbliższym otoczeniu nie miałam nikogo, kto by próbował pudełek, więc wzięłam coś, o czym słyszałam opinie, że jest dobre i daje efekty. No i jestem zadowolona (chociaż mnie wkurzają słodkie śniadanka:P). Ja się trochę boję eksperymentować, jak wchodzi w to taka kasa, sprawdziłam wcześniej i jest smaczne, to nie będę ryzykować czegoś innego, chyba, że ktoś mi mocno poleci.
A i ze śniadanek i tak najlepiej wygląda śniadanie Miśki:P mimo że słodkie
Efryna jest jeszcze #teamlewandowska, ale ona też mnie wkurza
ja kiedyś przed dziećmi z nią cwiczyłam, ale jakoś przeszło mi...
na insta czasem jak widzę jakie ona ma fanki to się dziwię... tzn. mi chodzi o to, że one czasem się o niej wypowiadają jak o jakimś bóstwie i mnie takie coś przeraża...
na insta czasem jak widzę jakie ona ma fanki to się dziwię... tzn. mi chodzi o to, że one czasem się o niej wypowiadają jak o jakimś bóstwie i mnie takie coś przeraża...
Lewandowska bardzo szanujemeg pisze:Efryna jest jeszcze #teamlewandowska, ale ona też mnie wkurza
Ale ona jeszcze nie ma pudełek swoich (choć z pierwszej ręki nieoficjalnie słyszałam, ze będą niedługo). Moze wtedy przerzuce się na nią
A Lewandowska jest jeszcze głupsza niż choda, z tego co słyszałam. Ale nie testowałam treningów i nie wiem, czy ma catering
Ja dzisiaj mam bogaty obiad z dorszem
Ja dzisiaj mam bogaty obiad z dorszem
Efryna, co to za kasza?