Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
To jak bedziesz cos wiedziec to daj znac. moze tez bym sie załapała
Dagsam, to faktycznie dość restrykcyjna dieta, 1200 kcal to dość mało. Ale dobrze, że się tak trzymasz!
Ja dzisiaj dietka na 100%, jutro będzie lipa bo na szkolenie jadę i tak o tym zapomniałam zupełnie.. Ale idę dziś na zumbę
Ja dzisiaj dietka na 100%, jutro będzie lipa bo na szkolenie jadę i tak o tym zapomniałam zupełnie.. Ale idę dziś na zumbę
Wczorajsza zumba pokazała mi jaka jest różnica pomiędzy ta dla 50 Latków a zwykła nigdy nie byłam taka mokra chyba Ale ogólnie super, jutro też ide, jest moc. Bardzo mi się to podoba
a ile masz wzrostu?
no ja to już u siebie obserwuje, ciekawe co będzie po 50. A wiem, będę gruba po prostu
i to najważniejsze żeby znaleźć coś dla siebie
Ja po 4 zajęciach crosu i dałam sie namówić na karnet 3x w tygodniu miało być rzadziej ale myślę, że dobrze mi zrobi taki intensywny lipiec przed wakacjami. Jutro ważenie dokładnie tydzień po analizie składu ciała, wiadomo, że tylko wagowo sprawdzę ale i tak dygam bo wiem, że weekend zawaliłam :/
dagsam Widziałam fotę na insta i powiem szczerze,że bardzo widać utratę kg -brawo!
Dagsam, pięknie Ci to idzie. Ja zamierzam się w poniedziałek zważyć i zmierzyć, żeby mieć jakiś obraz. Wiadomo, że tydzień pierwszy to nic, ale ciekawe choć z drugiej strony może być np więcej, bo woda na początek
U mnie waga taka sama jak w piątek, ale domyślam się, ze wzrost po weekendzie dopiero schodzi. Od zeszłej środy -0,6kg. Troche jestem rozczarowana sobą no ale mnie to zmotywuje.
dagsam to wysoka kobita z Ciebie też chce zobaczyć zmianę!
dagsam to wysoka kobita z Ciebie też chce zobaczyć zmianę!
Dagsam, właśnie, ja też chcę zobaczyć! Ja też zrobiłam sobie zdjęcie, jak coś już będzie widać, to będę robić kolejne
no dobra
to jest zdjęcie z moich urodzin czyli +12,5kg to jest - 10 kg bluzka rozmiar 46 wiązana ) a to z wczoraj czyli - 12.5 nie wiem czy widać różnicę chyba a buzi najbardziej
to jest zdjęcie z moich urodzin czyli +12,5kg to jest - 10 kg bluzka rozmiar 46 wiązana ) a to z wczoraj czyli - 12.5 nie wiem czy widać różnicę chyba a buzi najbardziej
ja widzę różnicę też po chuście w której noszę że zostaje mi więcej ogonka xD
No widać po buzi bardzo! Super robota. Ja nie mogę się doczekac, aż trochę mi ubedzie tej drugiej brody :/
szladus ja tez sie cieszylam jak mi podbrodki sie cofnely xD
dobija mnie ta skóra bo widze ze chudne bo nawet majtki kupowalam mniejsze bo mi z tylka zlatuja a niestety brzych jest i dopero jak pasami scisne falde moja to widac potezna roznice no ale damy rade ludzie juz mnie na ulicy zaczepiaja ze schudlam xD
dobija mnie ta skóra bo widze ze chudne bo nawet majtki kupowalam mniejsze bo mi z tylka zlatuja a niestety brzych jest i dopero jak pasami scisne falde moja to widac potezna roznice no ale damy rade ludzie juz mnie na ulicy zaczepiaja ze schudlam xD
dagsam, widac roznice. Super !
U mnie na wadze -2.2kg nie wiem jakis cudem ale fajnie zobaczyc 57kg na wadze , nawet jesli jest to 57.8 kg Do celu 1.8kg, ale jesli uda mi sie wyrzezbic cialo to juz nawet przy 57kg bede zadowolona
U mnie na wadze -2.2kg nie wiem jakis cudem ale fajnie zobaczyc 57kg na wadze , nawet jesli jest to 57.8 kg Do celu 1.8kg, ale jesli uda mi sie wyrzezbic cialo to juz nawet przy 57kg bede zadowolona