Ja korzystałam z Respo, wszystko było smaczne i łatwe w zrobieniu. Mi efektów nie przyniosło ale tylko i wyłącznie z mojej winy, kiedyś z chęcią wrócę

Zasadniczo można to pytanie zadać odnośnie każdej dietyEscherichia pisze:Tak popatrzyłam w Internet.. Czym dieta respo różni się od zasad zdrowego żywienia?
Nie koniecznie, bo np dieta keto lub dieta Dukana, są bardzo dalekie od zasad zdrowego żywieniamała_czarna pisze: ↑10 mar 2025, 9:23Zasadniczo można to pytanie zadać odnośnie każdej dietyEscherichia pisze:Tak popatrzyłam w Internet.. Czym dieta respo różni się od zasad zdrowego żywienia?
Ok. Powinnam doprecyzować że odnośnie każdej sensownej diety, które nie szkodzi człowiekowiMisiaq pisze:Nie koniecznie, bo np dieta keto lub dieta Dukana, są bardzo dalekie od zasad zdrowego żywieniamała_czarna pisze: ↑10 mar 2025, 9:23Zasadniczo można to pytanie zadać odnośnie każdej dietyEscherichia pisze:Tak popatrzyłam w Internet.. Czym dieta respo różni się od zasad zdrowego żywienia?
O respo się nie wypowiadam, bo nie wiem na czym polega
Escherichia pisze:Myślałam, że każdy (dobry) dietetyk rozpisuje jadłospis dostosowany do preferencji, zapotrzebowania oraz schorzeń
Czyli to nie jakieś konkretne zasady, jak przy wspomnianym keto czy Dukanie.. Mi to wygląda na zwykły chwyt marketingowy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości