Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Sofii powinnaś dostać jakiegoś bana na ten wątek za dołowanie innych forumek!!!
Suerte, dołowanie? Ciekawe czym. Wyglądam jak jakaś bezkształtna poczwara. Już nigdy nie ubiorę obcisłej sukienki. Może na zdjęciach tego aż tak tragicznie nie widać, ale odstaje mi ten pie*dolony brzuch.
Sofii, o matko jaka Ty chudzina jestes !!!!!!!!!!! To ja tak wygladalam w zeszlym roku jak mi sie udalo zejsc do 57kg i czulam sie super
No następna. Ja ważę 57 kg, a na tym zdjęciu mam wciągnięty brzuch. I jestem po lekkim śniadaniu. Jak na tej komunii zjem obiad to będą mnie pytać czy w ciąży jestem. Ja nie wstawiłam tego bo chcę się chwalić, a wy chyba tak to odebrałyście. Nie założę tej sukienki.
- malwinka89
Sofii, weź ja przy tobie to niekaztałtna poczwara mam większy brzuch niż ty! Jesteś zbyt krytyczna wobec siebie
Sofii, ja Cie rozumiem bo ja tez rano wygladam ok a pozniej mam brzuch 3 razy wiekszy niz rano ale wygladasz super masz bardzo zgrabne nogi i tylek
Sofi à ty to na kości chcesz się odchudzić? 57kg. daj spokój dziewczyno, chuda jesteś. Ja mam z 70kg
Valentina, ojjj no bo ci przypomnę, że nie raz się widziałyśmy w tym wątku i miałaś 59 kg i się odchudzałaś. U mnie waga może nie pokazuje dużo, ale ciało jest beznadziejne. Moja przyjaciółka waży 10 kg więcej i jak staniemy przy lustrze w bieliźnie to ma dużo ładniejsze ciało. Nieważne, usunęłam zdjęcia, bo nie dostrzegaciw moich problemów
Yenna, no coś ty. To ja sobie stąd idę.
Yenna, no coś ty. To ja sobie stąd idę.
Sofii powaga, ja nawet nie marzę, żeby tak wyglądać. Ale jeśli źle się czujesz, to może faktycznie spróbuj nie tyle się odchudzać, co bardziej rzeźbić mięśnie? A jeśli chodzi o rzekomą fałdkę, to spróbuj bielizny modelującej. Dużo daje - wiem co mówię
Ale ja właśnie to staram się robić, bo na typowej diecie nie jestem.
Alexia, chcesz to na pw ci wyślę
Sofii foty nie widziałam ale mnie tez najbardziej meczy ten brzuch rozejscie się zmniejsza wiec wierze ze jeszcze będzie ładny.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2018, 22:07 przez Aurinko, łącznie zmieniany 1 raz.