Co dziś jecie? Na diecie :)
Re: Co dziś jecie? Na diecie :)
Daff, czy w Twoich posiklach dużo jest produktów z wysokim ig? Ja nie widzę Ci jest napisane na tych pudełkach
a jesyem coraz bliższa myśli spróbowania bo jest promka za 700 zl 20 dni

O dzięki dobra kobieto. Czyli w gruncie rzeczy jak coś jest to i tak jest zbilansowane tłuszczem albo białkiem odpowiednio

Re: Co dziś jecie? Na diecie [emoji3]
Są ziemniaki, jest ryż, miód, ale nie jest zle 
Gdzie widzisz te promocje? Bo M się waha
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gdzie widzisz te promocje? Bo M się waha

A jaką kaloryczność chcesz?adu pisze:Na ich fb maja post o promce
Tak, ja patrzyłam na ta albo 1500-2000
Tylko że nie są mk w stanie dostarczyć do 5 rano eh, więc dupa
Tylko że nie są mk w stanie dostarczyć do 5 rano eh, więc dupa

U mnie w szkole zostawiają trenerom przed ogrodzeniem i panie woźne odbierają i zanoszą do pokoiku 

Napisalam czy dzień wcześniej mogą przywozic wieczorem.
Do pracy to nieee
Do pracy to nieee

Adu, mojemu bratu przywieźli raz np o 1 
Czemu nie?

Czemu nie?
meg, u nas duza to ok 32 cm, mialam kiedys gastroskopie i wszystko bylo ok, usg jamy brzusznej tez
Mia, to jestesmy we dwie
Ja teraz jak probuje ograniczac jedzenie to chodze caly czas wkurzona, bo niedosc ze normalnie nie czuje sytosci, tak teraz ciagle jestem glodna. Moj maz zje talerz zupy i jest pelny, zje z 6 pierogow i jest pelny. Ja zjem 3 talerze tej samej zupy, albo 12 pierogow i nawet nie czuje sie najedzona.
Ja juz wielu rzeczy probowalam, wypijam szklanke wody przed posilkiem, kompletnie nie dziala- chociaz sa tacy co mowia ze jak wypoja ta szklanke wody to nie maja miejsca na nic wiecej. Jedzenie na mniejszym talerzyku- tez na mnie nie dziala, tesciowa ma pare cm mniejsze talerze i to nie daje rady zeby oszukac moj mozg
no i ja do tego duzo pije, bo teraz ok 2 - 3 l wody (zalezy o pory roku), plus caly dzbanek 1l wody z cytryna, 2-3 kubki herbaty zielonej, 1 kubek herbaty mietowej
Daff, jak czujesz sie najedzona, to raczej nie potrzebujesz lekarza. Gorzej jak sie zjada porcje gigant i ledwo czuje sie ze jest cos w zoladku
Mia, to jestesmy we dwie

Ja juz wielu rzeczy probowalam, wypijam szklanke wody przed posilkiem, kompletnie nie dziala- chociaz sa tacy co mowia ze jak wypoja ta szklanke wody to nie maja miejsca na nic wiecej. Jedzenie na mniejszym talerzyku- tez na mnie nie dziala, tesciowa ma pare cm mniejsze talerze i to nie daje rady zeby oszukac moj mozg

no i ja do tego duzo pije, bo teraz ok 2 - 3 l wody (zalezy o pory roku), plus caly dzbanek 1l wody z cytryna, 2-3 kubki herbaty zielonej, 1 kubek herbaty mietowej
Daff, jak czujesz sie najedzona, to raczej nie potrzebujesz lekarza. Gorzej jak sie zjada porcje gigant i ledwo czuje sie ze jest cos w zoladku

Daff, bo mowie ze kurier dowieźć może dopiero ok 6:30
dzień wcześniej też nie mogą 

Dziś u mnie szakszuka (z 2 jajkami i kromką chleba z samych ziaren)
432 kcal, 21 g B, 27 g T, 28 g W

432 kcal, 21 g B, 27 g T, 28 g W

Ostatnio zmieniony 24 wrz 2019, 10:33 przez Miśka, łącznie zmieniany 1 raz.