Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Ja trochę zmarnowałam czas w czerwcu, ale już się ogarniam. Najważniejsze, że jest 6 z przodu.
Było dokładnie 70.5kg. Mam 178cm wzrostu, więc to niby prawidłowa waga, ale czuję się z nią źle i wolałabym raczej bliżej 67. Zobaczę, czy starczy mi dyscypliny.
Po ciąży z Miko doprowadziłam się do 61kg (dieta matki karmiącej ), ale czułam się jak wieszak i do tego nie zamierzam wracać.
Po ciąży z Miko doprowadziłam się do 61kg (dieta matki karmiącej ), ale czułam się jak wieszak i do tego nie zamierzam wracać.
Moja siostra ma ten sam wzrost i moja wage Wyglada biednie, mimo ze biednie nie jefarazi pisze:Było dokładnie 70.5kg. Mam 178cm wzrostu, więc to niby prawidłowa waga, ale czuję się z nią źle i wolałabym raczej bliżej 67. Zobaczę, czy starczy mi dyscypliny.
Co tu taka cisza?
Nikt nie walczy poza mną?
Ja jutro mam dzień pomiarow
Nikt nie walczy poza mną?
Ja jutro mam dzień pomiarow
Ja sie poddalam jak zobaczylam jeszcze wiecej na wadze...
Trudno, bede sie wstydzic siebie na urlopie...
Trudno, bede sie wstydzic siebie na urlopie...
Przy moim jedzeniu ostatnio uważam za duży sukces, że nie tyję... ogólnie z dietą dramat, jak to zwykle latem bywa. Ale za to od trzech tygodni ćwiczę/jeżdżę na rowerze 6 dni z 7, więc nawet mam uczucie, że rzeczy, które zaczynały mnie już cisnąć, zrobiły się znowu w sam raz
Efryna, ja tez cieszylam sie ze przy moim jedzeniu nie tyje, od jakiegos czasu jadlam "lepiej" ale zmienilam tabletki anty i waga w gore :/
No to ja się chwale
Od 24.03...
8,3kg mniej...
Najwięcej w cyckach i w talii bo 10cm
A ogólnie reszta po równo chudne ok. 8cm... Nawet 2cm w szyi bo to też mi mierzy
Jestem z siebie dumna
Planowałam 10kg ale chyba dorzucę jeszcze z 3
Od 24.03...
8,3kg mniej...
Najwięcej w cyckach i w talii bo 10cm
A ogólnie reszta po równo chudne ok. 8cm... Nawet 2cm w szyi bo to też mi mierzy
Jestem z siebie dumna
Planowałam 10kg ale chyba dorzucę jeszcze z 3
Mozilla, brawo.
U mnie od polowy lutego 8 kg mniej. Tylko ze sie nie mierzę. Dobrze, ze po spodniach widzę. No i niestety po staniku, bo z c mam b
U mnie od polowy lutego 8 kg mniej. Tylko ze sie nie mierzę. Dobrze, ze po spodniach widzę. No i niestety po staniku, bo z c mam b
Ostatnio zmieniony 07 sie 2019, 13:39 przez Aneczka98, łącznie zmieniany 1 raz.
ANECZKA... Też super wynikBrawo
Ja wymienilam Narazie dolna garderobę bo bluzki zawsze nosiłam dopasowane
Ja wymienilam Narazie dolna garderobę bo bluzki zawsze nosiłam dopasowane
mozilla, Aneczka, brawo!!!
dobra, minęły już 3 miesiące od cesarki, więc nie ma, że boli...
od wczoraj się odchudzam i ćwiczę 30 minut dziennie na orbitreku. mam 20 kilo do zrzucenia
od wczoraj się odchudzam i ćwiczę 30 minut dziennie na orbitreku. mam 20 kilo do zrzucenia