Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Teraz widzę, że ta maska to droga. A na ile starcza takie opakowanie?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
- Escherichia
Bo ja wiem, czy droga.. 300ml za 25zł 
Jest wydajna, bo naprawdę nie trzeba jej dużo nakładać
Ja testowałam raz przez miesiąc Chodakowską i spoko, jeśli chodzi o smaczność jedzenia, chociaż jak dla mnie było za dużo opcji na słodko. System mi się rozwalił, jak K. poleciał do Stanów, a mała mi się rozchorowała i siedziałam z nią na L4 - masakra gotować jedzenie tylko dla dziecka, mam wrażenie, że strasznie dużo wtedy mi się jedzenia marnowało.
A i wzięłam 1300 kcal i to było za mało, ogólnie to byłam głodna przez większość czasu, a jadąc rowerem praktycznie umierałam.
Zamierzam kiedyś powtórzyć tylko z innej firmy, bo A ma jedzenie w przedszkolu, a K w pracy, więc znowu gotowanie dla jednej osoby to beznadzieja.
No to ja jestem w strasznym stanie po tych wszystkich urlopach, a jeszcze ostatni przede mną. Więc tak serio dołączę do wątku dopiero w przyszły poniedziałek

Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
A i wzięłam 1300 kcal i to było za mało, ogólnie to byłam głodna przez większość czasu, a jadąc rowerem praktycznie umierałam.
Zamierzam kiedyś powtórzyć tylko z innej firmy, bo A ma jedzenie w przedszkolu, a K w pracy, więc znowu gotowanie dla jednej osoby to beznadzieja.
No to ja jestem w strasznym stanie po tych wszystkich urlopach, a jeszcze ostatni przede mną. Więc tak serio dołączę do wątku dopiero w przyszły poniedziałek

Wysłane z mojego Pixel 3 przy użyciu Tapatalka
To Rafaello w tle na ostatnim zdjęciu 

Mi coś za około 70 wyskoczyło.Escherichia pisze:Bo ja wiem, czy droga.. 300ml za 25zł
- Escherichia
efryna pisze:To Rafaello w tle na ostatnim zdjęciu
Jest coś takiego jak "za dużo opcji na słodko"?
Mnie zawsze zastanawia świeżość tych potraw... W sumie zawsze obiad jest ogrzewany.
- Escherichia
A ja teraz nie potrafię jej znaleźć.. W Empiku, gdzie kupowałam jej nie ma, w aptece doz.pl też niedostępna, na jakiś hurtowniach też widzę brak...
Teraz jak patrzę to faktycznie koło 25 zł. To ja nie wiem co mi się wcześniej wyswietliło. Dziwy.Escherichia pisze:A ja teraz nie potrafię jej znaleźć.. W Empiku, gdzie kupowałam jej nie ma, w aptece doz.pl też niedostępna, na jakiś hurtowniach też widzę brak... Ale wszędzie ceny 20-25zl
- Escherichia
Meg, gdybyś znalazła dostępny produkt, to daj proszę znać 
Serio? Ja nie lubię śniadań typu owsianka z owocami, a później na drugie śniadanie np koktajl owocowy. Niespecjalnie się tym najadam, a dodatkowo chodzę zmulona. Wolę słone opcje
A co do świeżości, to ja i tak bardzo rzadko (poza weekendami) mam czas coś sobie na świeżo ugotować, raczej właśnie ogrzewam w pracy, więc zasadniczo mi wszystko jedno. Dużym plusem takiej diety było dla mnie np to, że było dużo urozmaiconych posiłków (ja np. mnie kupię sobie podczas diety granata, żeby wyłuskać kilka ziarenek do sałatki, czy jakichś fajnych orzechów, żeby posypać jogurt), no i nie musiałam np dwa dni z rzędu jeść tego samego (a tak to mi się zdarza często). Co do jakości też nic nie mogę zarzucić, zawsze było świeżo i z reguły smacznie.
Efryna, ja jak gotuje sama to nigdy nie mam na drugi dzień. Tj zrobie np makaron to użyje całej paczki, bo potem takie resztki to niewiadomo co z tym zrobić. A ze kocham makarony to potem przez cały dzień zakładam do gara i tak pyka 400g makaronu