Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, przykre, ze masz takich rodziców, bo na zdjęciu wyglądałaś świetnie! Aż się chce napisać, po co niektórzy maja dzieci 
Misiaq 90
Aurinko i to trójkę...
Niestety w tym temacie byli zawsze bardzo krytyczni. Dlatego ja temu jedzenia z Z bardzo pilnuje, a właściwie nie pilnuje tj chce je, nie chce nie je. Nie dopytuje, nie namawiam, nie zmuszam. Jeśli chce dużo,
je do oporu. Tylko koniecznie zdrowo.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Aurinko i to trójkę...
Niestety w tym temacie byli zawsze bardzo krytyczni. Dlatego ja temu jedzenia z Z bardzo pilnuje, a właściwie nie pilnuje tj chce je, nie chce nie je. Nie dopytuje, nie namawiam, nie zmuszam. Jeśli chce dużo,
je do oporu. Tylko koniecznie zdrowo.
I co? Nie załapałam się?
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Daff, jakie kompleksy? Kompleksy i taka mini? 
Piękna nastolatka

Piękna nastolatka

Daff na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś nosiła rozmiar S Góra M. Bardzo zgrabna dziewczyna 

N 2018
M 2023
M 2023
Aurinko pisze: ↑18 wrz 2019, 14:13Przecież była zdrowa, wiec o co chodzi? Nie wszystko się przewidzi.Nessa pisze: ↑18 wrz 2019, 13:09Misiaq też tak miałamMoja przyjaciółka jeszcze mnie w tym utwierdzila bo w ciągu roku od zakończenia liceum schudła prawie 30 kg
także myślałam, że skoro ona może to każdy może. Natalia ma zapalenie krtani i zatoki zawalone. Wcześniej miała Nop po mmr. Balam się, że wyjdzie ze to z mojej winy i zaraz będzie że po co ja szczepilam
dlatego nie pisałam
Jestem od wczoraj na L4
![]()
![]()
Była, była. Może za krótko była zdrowa

N 2018
M 2023
M 2023
Bieganko 7 km zaliczone
ale jednak czułam słabość, bez diety mi się lepiej biega
efryna, jesteś na sporej redukcji, więc powinnaś uzupełniać te kalorie stracone w trakcie treningu.

Dzięki. S to nie. To wciąż było L lub nawet XL, ale mam 183cmNessa pisze:Daff na tym zdjęciu wyglądasz jakbyś nosiła rozmiar S Góra M. Bardzo zgrabna dziewczyna
Miśka, tak właśnie myślałam. Następnym razem wciągnę jakieś węglowodany przed treningiem, chyba w takiej formie najlepiej? endomondo mi pokazało -620 kcal, nie wiem, na ile można mu wierzyć 

ja pierdziele ja na orbitreku robię 7.5 km i 130 spalam 

Suerte, nie wierz w to, co ci pokazuje licznik na orbitreku. Prawdopodobnie spalasz.duzo więcej.
Efryna, to chyba jasne, że w postaci ciastka

farazi pisze:Suerte, nie wierz w to, co ci pokazuje licznik na orbitreku. Prawdopodobnie spalasz.duzo więcej.
farazi nie znam się, ale ja to robię w 30 minut, więc pewnie możliwe... niestety