Moja walka o lepszą sylwetkę
Re: Moja walka o lepszą sylwetkę
Daff, super!!
Ja też chora i zarobiona. Waga trochę spadła, ale przez chorobę słabo jadłam, więc pewnie zaraz wszystko wróci.
Ja też chora i zarobiona. Waga trochę spadła, ale przez chorobę słabo jadłam, więc pewnie zaraz wszystko wróci.

gratuluję! już myślałam, że zostałam sama na placu boju...
Oj nie nie. Ja się łatwo nie poddam
po prostu choroba mi daje w kość, dusi mnie kaszel, musze uciekać w nocy do łazienki bo budzę dzieci
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Daff, brawo. Ja przez miesiąc diety pudełkowej schudłam 2 kg, z czego 1,7 w pierwszym tygodniu. Trudno się nie załamać. Muszę chyba się w końcu ogarnąć i iść do lekarza
Daff brawo!
U mnie chyba przez te stresy w tygodniu pol kilo w gore. Chyba nigdy tych dwoch cyfr nie zobaczę
U mnie chyba przez te stresy w tygodniu pol kilo w gore. Chyba nigdy tych dwoch cyfr nie zobaczę
Daff, Misiaq, graty!!
Aneczka, łączę się w bólu - u mnie też 0,5kg na plusie ale zasłużyłam...
Aneczka, łączę się w bólu - u mnie też 0,5kg na plusie ale zasłużyłam...
Ja tez zasluzylam. Gdybym nie zajadala stresow to bym byla szczupla 
Daff, Misiaq, gratulacje!
Efryna, faktyczbie tobie bardzo ciężko zrzucić. Robiłaś już jakieś badania?
Ja wczoraj popłynęłam i dzisiaj też popłynę, bo mamy imprezę firmową w megaknajpie, pyszne jedzenie będzie.
Efryna, faktyczbie tobie bardzo ciężko zrzucić. Robiłaś już jakieś badania?
Ja wczoraj popłynęłam i dzisiaj też popłynę, bo mamy imprezę firmową w megaknajpie, pyszne jedzenie będzie.
Mi w koncu po 6tyg od porodu spadl pierwszy kilogram. Mam 8 miesiecy do wygrania zakladu z mezem i 11 kg przed sobą 

Dziewczyny gratuluję spadków. Misiaq ale poleciało!
U mnie tylko 0.3 kg mniej. Dietę trzymam i ćwiczę, ale taki spadek mnie nie bardzo motywuje.
We wtorek mam wizytę u dietetyka i zobacze czy przez dwa tygodnie zrobilam jakis postęp w jej pomiarach.
W ogóle to złapała nas jakas jelitówka. Całą piątka poleglismy.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
U mnie tylko 0.3 kg mniej. Dietę trzymam i ćwiczę, ale taki spadek mnie nie bardzo motywuje.
We wtorek mam wizytę u dietetyka i zobacze czy przez dwa tygodnie zrobilam jakis postęp w jej pomiarach.
W ogóle to złapała nas jakas jelitówka. Całą piątka poleglismy.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka